.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 снимки преди и след перфектния кадър

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Gilmar Silva Fotografia
Снимка: Instagram/Gilmar Silva Fotografia
Ето колко коства

Магьосници ли са фотографите? Ако разгледате следващите преди и след снимки на фотографа Гилмар Силва, ще разберете, че за създаването на перфектния кадър професионалистите хвърлят всички необходими средства. 

Това, което често виждаме в Инстаграм и Фейсбук като зашеметяващи снимки, често има много по-различна история, ако успеем да надзърнем зад завесата. 

За щастие бразилският сватбен и семеен фотограф ни позволява да станем свидетели на творческия процес при създаване на фотосесиите, които показват колко далеч стига понякога, за да получи перфектния кадър.

Снимките показват колко креативни могат да бъдат фотографите, умело превръщайки безличния пейзаж в зашеметяващ декор само с малко въображение.

Силва редовно споделя в Инстаграм снимки от серията LUGARxFOTO, с която да покаже как може да накара клиентите си да изглеждат максимално добре и в най-полевите условия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Кои са най-ценните подаръци за рождения ви ден?