.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

15 лепящи листчета за ежедневните проблеми на възрастните

Евгений Милов | преди 31 седмици
Instagram/Insta-Chaz
Вижте философията на един човек за живота 


Карикатуристът Чаз Хътън, по-известен като Insta-Chaz, използва класически лепящи листчета като платно, върху което да изобразява ежедневните проблеми на възрастните хора.

Само с помощта на черно мастило, художникът успява да улови дискомфорта на живота в зряла възраст чрез остроумни диаграми, илюстрации и рисунки - всички в стила на жълти, правоъгълни лепящи листчета, разбира се.

Хътън започва да рисува върху лепящите бележки, отегчен от работата си в архитектурно студио. Първоначално ги споделя само с приятелите си, но е окуражен от тях, че не е лоша идея да ги споделя в Инстаграм.

Така от август 2015 г. профилът му в социалната мрежа печели над 180 000 последователи. Днес Хътън рисува своите илюстрации на пълен работен ден - мечта, за която никога не си е представял, че ще се превърне в реалност. 

Не пропускайте да разгледате част от най-добрите му илюстрации за ежедневните проблеми на възрастните от следващите снимки в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?