.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 зашеметяващи автопортрета на жена, "споделяща" око с различни животни

Евгений Милов | преди 39 седмици
Instagram/Flóra Borsi
Снимка: Instagram/Flóra Borsi
Флара Борси е талантливата визуална артистка от Будапеща

Унгарката Флара Борси демонстрира огромен талант в създаване на сюрреалистични визии, като самоуката визуална артистка не спира да впечатлява в Инстаграм с умението си да създава изкусни фотографски манипулации. 

Сред най-силните работи на Борси безспорно е зашеметяващата серия от автопортрети с животни "Animeyed", в която едното й око е "заместено" от това на животно от дивата природа.

Изражението на лицето й, както и допълнителното разкрасяване с грим и прическа, засилват уникалния характер на всяко животно, а портретите предизвикват коренно различно настроение. 

Творчество на талантливата артистка от Будапеща се заиграва с теми като женствеността и идентичността, а визуално и концептуално богато изкуството вече е спечелило международно признание на Борси.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?