Всеки ден зелените смутита променят живота на хиляди хора. Освежаващите напитки от зеленолистни зеленчуци и плодове са новият символ на здравословния начин на живот, те съдържат изключително полезни хранителни вещества, регулират храносмилането, помагат за прочистване на тялото и са наистина вкусни.

В книгата си „Зелени смути рецепти“ авторката на бестселъри Джей Джей Смит представя един цялостен режим за детоксикация, който прави последователите си не само по-здрави и по-слаби (гарантира сваляне на до 7кг за десет дни), но им вдъхва нова жизненост и ги кара да се чувстват подмладени.

Освен че разяснява подробно концепцията за 10-дневния детокс, „Зелени смути рецепти“ предлага над 100 рецепти за зелени смутита с различни приложения, дава изпитани методи за прочистване, които ще засилят ефекта от детокса, и запознава с вдъхновяващите лични истории на хора, които вече са извървели пътя към своето по-здраво Аз. Книгата е №1 бестселър на New York Times и Amazon.com (още с излизането си тя измества от предните позиции нови заглавия от автори като Стивън Кинг и Хилъри Клинтън) и се радва на впечатляващи отзиви от хиляди читатели.

На българския пазар „Зелени смути рецепти“  излиза под мотото „Здрави през зимата“ със специална промоция. Между 20 октомври и 30 ноември всеки, закупил книгата, може да се сдобие с блендер по избор от веригата „Техномаркет“ с 6-процентна отстъпка.

Вижте още за книгата>>>

Още за книгата
Милиони хора по света окончателно губят войната с килограмите именно защото пропускат детоксикацията. За трупането на килограми допринасят много фактори, но факторът, който традиционните диети най-често пренебрегват, е претоварването на организма с токсини. По-просто казано, на хората им е трудно да отслабнат, защото телата им са пълни с отрови. На колкото повече токсини сме изложени или поемаме всеки ден, толкова повече токсини се складират в мастните клетки на тялото. А складираните в тялото токсини се премахват трудно с обикновена диета. Първо трябва да прочистим тялото. Именно затова най-ефективните програми за отслабване трябва да се фокусират и върху топенето на мазнини, и върху детоксикацията, заедно те водят до цялостно подобрение на здравето и начина на живот.
Джей Джей Смит, „Зелени смути рецепти“

Научете повече информация за автора>>>

За автора
Джей Джей Смит е бестселър автор, специалист по здравословно хранене и сертифициран експерт в борбата с нежеланите килограми. Макар да има дипломи по математика и мениджмънт и да заема поста вицепрезидент в престижна ИТ компания, Джей Джей открива истинската си страст в това да помага на другите да живеят по-пълноценно и по-здравословно. „Зелени смути рецепти“ е четвъртата й книга, която се превръща в мигновен бестселър с десетки хиляди продадени копия и първи позиции в класациите на New York Times и Аmazon.com.

На пазара от 20 октомври от издателство "Софтпрес"