Случи се! Анджелина Джоли (41 г.) и Брад Пит (52 г.) се разделят след 2-годишен брак и връзка от 12 години. 

Защо Бранджелина, защо?

Анджелина е подала документи за развод и това вече е официално потвърдена новина. "Това решение беше взето с цел запазване здравето на семейството. Анджелина Джоли Пит няма да коментира случващото се към този момент. Молбата й е околните да дадат нужната свобода и пространство на семейството й в този труден момент", заявява адвокатът на Джоли.



"Аз съм много тъжен от това, което се случва, но най-важното сега е благосъстоянието на децата ни" - така коментира раздялата Брад. 

 

Официално изтъкваните причини за развода са методите, с които Брад възпитава децата и с които Анджелина не е съгласна. Според други източници актьорът злоупотребявал с алкохол и в това състояние се държал зле с децата. В допълнение Пит има и проблеми с гнева, които подсилени от изпитото го превръщали в истинска опасност за децата.

Има ли друга жена?

Според слуховете Брад системно е изневерявал на Анджелина с Марион Котияр.

И макар това да не е невъзможно, малко след новината за развода им мрежата преля от забавни туитове и клипчета с Дженифър Анистън, за която Брат беше женен преди Анджелина.

 

А децата?

Бранджелина имат общо 6 деца. Джоли осинови сина си Мадокс и дъщеря си Захара още преди да срещне Пит. Двойката има дъщеря Шайло, родена през 2006 г., син Пакс, осиновен през 2007 г., и близнаците Вивиен и Нокс, които се родиха през 2008 година. 

Мениджърът на Анджелиина Geyer Kosinski споделя, че тя винаги е правела това, което е най-добро за децата и в това отношение е безкомпромисна. Следователно и разводът е предприет единствено и само с цел запазване здравето и доброто на децата. Джоли е поискала пълно попечителство и над шестте деца. С благотворителната дейност, насочена основно към деца, която тя развива и изцяло положителния образ на майка в медиите и обществото едва ли ще има съд, който ще оспори това желание. 

Снимка: Getty Images