В момента една от най-красивите жени в света се намира на Канарските острови, където снима последния филм с нейно участие – „Вечните“. По информация на вестник The Sun екипът е бил евакуиран, в това число Анджелина Джоли и партньорът й във филма Ричард Мадън, който е известен от участието си в култовия „Игра на тронове“. Причината е неизбухнала бомба, която се предполага, че е от Втората световна война. Ситуацията е овладяна и снимките на лентата продължават е последната информация, която достига като успокоение за феновете.

А относно голите снимки - разбира се, че няма да си позволим да ви подведем със заглавието, защото Анджи наистина е чисто гола на няколко от тях. И все пак Harper’s BAZAAR е преди всичко естетически издържано авторитетно издание, което не би си позволило откровена голота на корица или на страниците си. Така че тялото на 44-годишната мегазвезда от „Томб Райдър“ и „Гoсподарка на злото“ е деликатно покрито с бял ефирен воал, изпод който няма как да не забележим изящните извивки на актрисата.

Красивата фотосесия включва и фотоси, на които Анджи е с крещящо жълта коса, както и един с така актуалните напоследък тюлени рокли с много обем.

От поредицата снимки се убеждаваме (след „Господарка на злото“), че на Джоли червеното червило й стои умопомрачително, а също така и деликатният, лек грим, чиито акцент пада върху очната линия, която подчертава съвършено пъстрите очи на актрисата.

И да, Джоли не само краси корицата и страниците на списанието, а и говори откровено за майчинството, за това, че съвсем не била сред популярните момичета в училище и как се справя с видимите и невидими белези.

„Тялото ми е преживяло много през последните 10 години, особено през последните 4 и имам да покажа, както видими, така и невидими белези. Невидимите се борят по-трудно.“

Актрисата разкрива и много лични моменти и решения в живота си, като това, че би живяла в чужбина с децата, ако не бил Брад Пит, който никога не би се съгласил на това.

Относно идеята и вечното търсене на съвършената женска красота, Анджелина коментира:

Поставянето на етикети на хората и слагането им в кутии не е свобода. Различията и разнообразието са това, което аз ценя най-много – в моето семейство и в другите семейства. Не искам да живея в свят, в който всички са еднакви и си представям, че това е вярно за всички, които четат това. Искам да срещам хора, които никога не съм срещала преди и да научавам неща, които не знам. Предизвикателството днес е да приемем различията си.

Анджелина Джоли

И защото всичко това се случва на страниците на декемврийско-януарското издание на Harper’s BAZAAR, Джоли има послание към всички за предстоящата 2020-а година:

„Желая на всички през 2020 година да помнят кои са и да бъдат такива, каквито са, независимо от това дали свободата им ще бъде нарушена.“