Ако говорим за мъже, татуировките винаги изглеждат добре, но жените определено трябва да внимават с мастилото по тялото си. Знаем и за хората, които дори и да си сложат чувал на главата, пак изглеждат прекрасно. Така е и с Анджелина Джоли – тя не стана по-малко привлекателна, защото си премахна двете гърди и няма да стане дори и да си татуира цялото тяло.

В понеделник гордата майка на шест деца беше забелязана с нов татус на дясната ръка. Той се явява 17 по ред и както съседното мастило на същата ръка, отново е на арабски.



Първият, преведен от арабски означава определяне, но новият изглежда доста голям, а и фотографите все още не са успели да го хванат в пълния му блясък, за да разберем и какво точно е значението му.

За другите мастилени творения по тялото на актрисата се знае, че отразяват важни събития, случили се в живота й – като например географските координати, където са родени всички от 6 й деца. Това е и причината някои да свързват новата татуировка на Анджелина със скорошната операция, която претърпя за отстраняване на двете й гърди.



В момента Джоли е в Сидни, Австралия, където започна работа по новия си филм „Unbroken”.