.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ан Хатауей смята живота за „болезнен”

| преди 6 години
Ан Хатауей смята живота за „болезнен”
Актрисата с нетърпение очаква рождения си ден, защото смята, че ще е начало на нов етап в живота й. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Актрисата от „Дяволът носи Прада”- чаровната Ан Хатауей заяви, че животът може да бъде наистина пре**ан и болезнен, защото на хората се случват лоши неща, без видима причина.
Актрисата от „Дяволът носи Прада”- чаровната Ан Хатауей заяви, че животът може да бъде наистина пре**ан и болезнен, защото на хората се случват лоши неща, без видима причина за това.

Например? Тя била шокирана, когато през 2008 гаджето й Рафаело Фолиери (с когото по онова време бяха заедно от 4 години), беше осъден на 4 и половина години затвор за измама и пране на пари. Макар самата тя да признава, че е "необичайно за известен човек да премине през подобна ситуация" (така ли?!), е напълно наясно, че тя не е единствената, на която са се случвали гадни неща.

Хората се справят с ужасни неща през цялото време. Някои се борят с рак. Някои остават без работа. Тези неща са много често срещани в живота. Той е наистина пре**ан и болезнен понякога.

28-годишната актриса, която в момента е с Адам Шулман, с нетърпение очаква да навърши 29, защото смята, че това ще постави начало на нов етап в нейния живот.

Пред британското списание „Мари Клер” Ан сподели „ Мисля, че е началото на процес, в който наистина разцъфтяваш – когато удариш 30-те. Тогава спираш да се извиняваш за това, което си. И си опитен. Хубаво е да не знаеш неща и това е напълно ОК. Хората няма да те съдят, ако задаваш въпроси. Това е такава свобода!”

Актрисата от „Дявола носи Прада”- чаровната Ан Хатауей заяви, че животът може да бъде наистина пре**ан и болезнен, защото на хората се случват лоши неща, без видима причина.

Например? Тя била шокирана, когато през 2008 гаджето й Рафаело Фолиери (с когото по онова време бяха заедно от 4 години), беше осъден на 4 и половина години затвор за измама и пране на пари, и макар самата тя да признава, че е необичайно за известен човек да премине през подобна ситуация, е напълно наясно, че тя не е единствената, на която са се случвали кофти неща.

„Хората се справят с ужасни неща през цялото време. Някои се борят с рак. Някои остават без работа. Тези неща са много често срещани в живота изобщо. Той е наистина пре**ан и болезнен понякога.”

28-годишната актриса, която в момента е с Адам Шулман, с нетърпение очаква да навърши 29, защото смята, че това ще постави начало на нов етап в нейния живот.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?