.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Американка си търси богат съпруг. Вижте какво й отговаря банкер

LadyZone.bg | преди 5 години
пари
Който си търси майстора, рано или късно го намира

Това е съобщение, което млада американка поства във форум с желанието да си намери богат съпруг:

„Ще бъда честна с това, което ще кажа тук. На 25 години съм. Красива съм, имам стил и добър вкус. Искам да се омъжа за мъж с годишна заплата 500 хиляди долара или нагоре. Вие може да си кажете, че съм алчна, но годишна заплата от 1 милион долара се счита за средна класа в Ню Йорк.

Моите изисквания не са високи. Има ли някой в този форум, на който годишният му доход е 500 хиляди долара? Всички ли сте женени? Искам да попитам: какво трябва да направя, за да се омъжа за богат човек като вас?

Заедно с всичко това искам да кажа, че най-богатият мъж, с който съм се срещата вземаше 250 хиляди долара. Ако някой има намерение да се мести да живее в скъпо струващ жилищен район на Ню Йорк, 250 хиляди не са достатъчни.

Бих искала да задам няколко въпроса:

1)      Къде повечето богати ергени се размотават? (Моля, посочете имената и адресите на баровете, ресторантите и фитнес салоните)

2)      Към коя възрастова група трябва да се ориентирам?

3)      Защо повечето съпруги на богати мъже не изглеждат толкова добре? Срещала съм няколко момичета, които не изглеждат добре и не са никак интересни, но се омъжват за богати мъже.

4)      Как решавате коя ще бъде ваша съпруга и с коя само ще се срещате? (моята цел е да се омъжа)

Госпожица Красавица”

Колко са важни парите за женитеМного? Малко? Вижте във видеото


А това е философският отговор, който й спретва главният изпълнителен директор на J.P. Morgan – известна американска банкова и финансова институция:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?