.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова номинирани за Жена на годината 2019

LadyZone.bg | преди 6 дни
Водещите на Тази събота и неделея
Онлайн гласуване на сайта на сп. „Grazia“ ще определи победителките в 10 различни категории

Ако има нещо сигурно през уикендите, то е, че сутрините можем да прекараме в изключително приятната компания на Алекс, Жени и Диана. Водещите на „Тази събота и неделя“ no bTV са онова телевизионно трио, което знае точно как да напипа всички онези теми, които вълнуват общественото внимание, и да ги поднесе по интригуващ, свеж и в същото време дълбок начин.

С тези думи бе обявена номинацията на водещите на „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова за „Жена на годината 2019“ – в категория „Телевизия“ на 14-ото издание на престижния конкурс, организиран от списание „Grazia“.

Онлайн гласуване на сайта на „Grazia“ ще определи победителките в 10-те различни категории: Модели, Дизайнери, Актриси, Музика - където можете да дадете свия глас за треньора от "Гласът на България" Михаела Филева, Спорт, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето.

Своя глас за трите водещи на bTV, както и за всички, които според вас заслужават отличието, можете да оставите до 28 ноември ТУК.

Жена на годината - Грация

Тази година темата на наградите „Жена на годината“ e промените, пред които ни изправя животът всеки ден. Какво те провокира да погледнеш отвъд рамките? Защо понякога всичко е така трудно? Като се затвори една врата отваря ли се прозорец и накъде гледа той? 

„Ново начало“ е много повече е от тема на тазгодишната церемония. Това е начин да опознаем 40 невероятни жени, а чрез тях да открием повече и за самите нас. Видеовизитките за всяка категория можете да видите тук.  
 
Победителите ще станат ясни на ежегодното бляскаво събитие на 28 ноември, на което водещи ще бъдат актьорът Димо Алексиев и неповторимата Мария Силвестър, водеща на предаванията Бригада "Нов дом" и "Мармалад" по bTV.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?