Полюбопитствахме върху един изконен и вездесъщ въпрос, касаещ специфичния мъжки мироглед към живота и света, и по-конкретно към... женската вселена. Попитахме няколко представители на силния пол с различни професии: Какви качества трябва да притежава една жена, за да впечатли тя един мъж? Мненията се оказаха интересни и не чак толкова различни. Можем да обобщим, че всички мъже все пак харесват жени с по-фин усет към живота и хората, eстесвените, усмихнатите и силните. Освен това сред фаворитките на мъжете са и жените, които умеят да се забавляват, да се грижат за външния си вид, и, забележете, не на последно място да проявяват уважение към мъжката си половинка. Явно мъжете обичат да ги уважават, но... и да им се усмихват... ;)

Всъщност, нека да хвърлим око на отговорите на 8 господа и техните фаворити за женски качества:

Владимир (IT мениджър - продажби) - "Харесвам, когато жена се държи естествено и е уверена в себе си до степен да не се притеснява, че се отличава от останалите. Това я прави уникална. Безценна."

Адриан (рекламен специалист) - "Силата – усмивката. Жена, която въпреки трудностите успява да съхрани своята усмивка и умее да се наслаждава на живота."

Петър (програмист) - "Жена, която уважава човека до себе си – която го приема такъв какъв то е – която му позволява да бъде себе си – която е с него заради самия него."

Георги (музикант) - "Усет към красотата. Жена с отворено сърце към красивото и непреходното. Жена, която да цени изкуството и свободата си."

Продължава >>>

Валентин (таксиметров шофьор) - "Приветливата жена ме привлича. Колкото и да е красива, ако видя намръщена и нацупена жена или такава, на която целият свят й е крив, просто бягам надалеч."

Мирослав (инженер) - "Уважение, вярност, интелект, умение да се съобразява с мнението на партньора си, но и да отстоява своето."

Любомир (куриер) - "Жената трябва да си знае мястото. Не обичам властните жени, а тези, които вярват в мъжа си. Жените, които имат доверие в човека, с когото живеят. Вярност, доверие и искреност са качествата, които ме привличат."

Константин (фотограф) - "Привличат ме естествените жени, авантюристките, усмихнатите и умеещите да се забавляват."

Изводът: Дами, усмихвайте се колкото се може по-често, уважавайте мнението на другите и... бъдете естествени. Тези качества със сигурност ще ви помогнат да завъртите главата на не един мъж...