Когато на едно място се съберат интриги, смях, забавление, тъга, житейски проблеми и море, значи говорим за "Съни бийч". Дори и с много пясък между пръстите и секси гледки край басейна - сериалът нямаше да е същият без свежото чувство за хумор. Открихме го в репликите на много от героите му.

Младен, който уж е морски гларус, на когото жените постоянно правят подаръци, но всъщност може и да... се влюби. При това не в рускиня, която му подарява кон. 

"Туй, че ся една рибка не ти е клъвнала, няма к'во да те безспокои. Тука има много риби в туй море. Туй сега трябва да го знаеш. Едно от 5 кълве. Ти само ела следобед, когат‘ вече са подпийнали. Тогава с пардесю, с фишу, с потници, с джобчета, на всичко ти кълве. Ти само трябва да фърлиш червейчето."

  • Нали знаеш, че по филмите последният удар никога не е последен? До нас имаше видеотека. Всичките филми със Скалата съм ги изледал, занеш ли го... Той е един такъв много едър, целия нарецеп и праи тъй с веждата и вика й „Ду ю смел.“.. Все тая, де.

Гомез, пиколото в хотела, всъщност е... Михаил. И освен че с точност разпознава кога рецепцята ще се превърне в каубойски бар, ако до нея има руснаци и поляци, е и... отдаден баща. 

  • - Виктория не е лъжица за твоята уста.
    - Тогава ще ям с пръсти.
  • - Извинявайте, но в стаята ми има призрак. Искам да го изгоните!
    - Не се притеснявайте, госпожо, резервацията му изтича днес!

Снимка: bTV Media Group

В "Съни бийч" изплуват и някои истини за летните почивки и туристите, от които може би (не) сме много учудени. 

  • Дръж ги пияни и доволни и всичко ще е наред!
  • - Каквото стане в Слънчев бряг – си остава в Слънчев бряг...
    - Освен венерическите болести.
  • - Нали сега аз съм новият аниматор. Говоря с десетки хора на ден. Мога да предлагам на всички да идват вечерта в „Бедрум“. Просто трябва да ми кажеш с какво да ги привлека.
    - Стандартно. Казваш им, че има промоция на руска водка и френско шампанско.