Независимо колко дебела е банковата ти сметка, по-важно е колко е голямо сърцето ти. А измежду известните, които виждаме да разхождат тоалетите си за хиляди долари по червения килим, определено има такива с много големи <3.

Нашето момиче Нина Добрев е сред гордите собственици с голямо сърце на четериного, което не е купила от магазин, а е взела от приют. Канадската актриса с български произход често споделя сладки моменти с Маверик в Инстаграм профила си. Интересна подробност за Мав е, че той е роден на 14 февруари.


Джерард Бътлър също е сред холивудските знаменитости, които не се интересуват от това дали новият му приятел е от важно кралско потекло в кучешките среди. Актьорът осинови кученце, докато снимаше в България и сподели снимка в профилите си в социалните мрежи, споделяйки, че не е успял да й устои. Името, което Бътлър даде на пухкавия любимец, е Шушка.



Аманда Сейфрид е известна с любовта си към четириногите пухковци. Актрисата, която стана майка миналата година, осинови кучето Фин, който е нейн верен приятел и често присъства с известната си собственичка на събития, свързани с осиновяване на животни.



В края на миналата година актьорът Лив Шрайбер осинови не едно, а цели две сладки кучета. Едно от двете – Ууди, дори се появи на червения килим с известния си собственик, за да промотира новия филм с участието на Лив – “Isle Of Dogs”.



Звездното семейство Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис осиновиха кученце на име Елвис през юли 2017 година. Изглежда най-малкият член на семейството е най-доволен от новия приятел, с който се е сдобил.


Хилари Дъф пък реши да се спре на куче, което всички избягвали в приюта – по-старо и не толкова привлекателно за потенциални осиновители. Това е второто осиновено куче за американската певица.