.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

50 години от първия полет на човек в Kосмоса

| преди 8 години
50 години от първия полет на човек в Kосмоса
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Преди 50 години Юрий Гагарин пръв излетя в Kосмоса. Днес и сексът там вече е възможен.

Днес светът отбелязва 50 години от първия полет на човек в Kосмоса. На 12 април 1961 година Юрий Гагарин прави първата обиколка на човек около Земята. Космическата агенция "Роскосмос"  е поканила десетки гости от чуждестранни космически агенции за отбелязването на юбилея в московския Мемориален музей на космонавтиката.

50 години след първия полет в Космоса и сексът там вече е възможен. Руските космически специалисти изобретиха специален халат за това, съобщава БГНЕС. Той покрива части от гърба и се пристяга под мишниците. На една педя под тила има обла издатина, която съответства на вдлъбнатите места в стените на космическия кораб, така че да се напасва с щракане за тях като копче тик-так. Партньорът, който ще е в пасивна поза, облича халата и се закачва за стената. Другият остава свободен и безтегловно плаващ.  

Сексът в Космоса е сложен за изпълнение именно заради безтегловността и определено оглавява класацията на нетрадиционните места за интимност.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?