Те са звезди. И имат звездни тела. Имат си и своята звездна диета. По звезден начин правят упражнения. Едно обаче със сигурност ги свързва с всички обикновени хора - имат си своите кулинарни прегрешения.

Анджелина Джоли

Анджелина ДжолиДиета: Лара Крофт спазва строга веганска диета. Хапва си повече зеленчуци, които задължително са приготвени на пара. Избягва храни от консерви. Този вид диета включва и прием на печени ядки - бадеми, орехи), които са източник на изключително здравословни мазнини.
Упражнения: За да поддържа тялото си във форма Анджелина комбинира няколко вида упражнения. За плосък корем и стегнати мускули, инструкторите препоръчват аеробните упражнения, фитнес, който натоварва горната част от тялото, коремни преси. По време на физическата подготовка за снимките на "Томб Райдер", Джоли е тренирала и доста силови и типично мъжки спортове като кикбокс.
Изкушения: Въпреки строгата диета и упражнения агент Солт обича да си похапва фаст фууд и да си пийва текила.

Джесика Алба

Джесика АлбаДиета: Тайната на нейната диета е „контрол на порциите“. Нейният треньор казва, че Джесика обича да си хапва, но винаги изяжда само половината от порцията, независимо какво й се сервира. Актрисата следи строго приема на въглехидрати. Отхвърлила е напълно хляба и сладките неща от своето меню.
Упражнения: Джесика обича кардио упражненията – започва с джогинг, след което бързо бягане, след което отново джогинг. Продължава със силови упражнения – вдигане на гири. Следва още една серия кардио упражнения за съвсем кратко време. Това редуване на различни по тип натоварвания се нарича трениране на интервали и има голямо влияние върху засилването на метаболизма.
Изкушения: Не знаем дали френското сирене е било изкушение за Джесика или за нейното бебе. Kогато актрисата беше бременна сподели, че малкото човече в нея обича френско сирене, тъй като винаги когато си хапва от него, то рита и се радва.

Дженифър Анистън

Дженифър АнистънДиета: Дженифър е ревностен поддръжник на диета „Зоната“. Ключовият момент при нея е изборът на правилната комбинация от храни. Малко по-точно това означава, че дневният прием на калории трябва да се разпредели по следния начин: 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Дълготрайните резултати са отслабване, загуба на апетит и топене на мазнини. Приемът на храна трябва да става на малки порции шест пъти на ден.
Упражнения: Тайната на Джен е в забавлението – повечето упражнения, които прави просто не ги счита за натоварване, а ги въприема като удоволствие. Нейната фитнес програма е доста разнообразна и включва натоварване на различни мускулни групи. Тя обича да танцува, да плува (прави го 3 пъти в седмицата за около 20 до 40 минути), известна е с любовта си към йогата.
Изкушения: Актрисата обича да си похапва мексиканска и италианска храна, чипс и да си пийва маргарита.

Бионсе Ноулс

бионсе ноулсДиета: Преди известно време певицата и актриса Бионсе трябваше да отслабне с 10 килограма за 2 седмици, за да се доближи максимално до външния вид на своята героиня в „Dream Girls“. Как го направи тя? Ами, с „лимонадена диета“, която е по-известна като диетата на Бионсе. В основата й се крие отбягването на твърди храни. Пият се от 6 до 12 чаши вода, смесени с прясно изцеден лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер. Звучи малко налудничаво, но усилията си заслужават. За съжаление след снимките на филма певицата бързо си възвръща предишните килограми, но въпреки това има едно от най-хубавите звездни тела.
Упражнения: Бионсе обикновено прави упражнения 5 пъти седмично. Започва деня си със зърнени храни, оставяйки организма да ги усвои за около половин час, след което започва своята кардио тренировка. Вдига леки тежести и прави сутрешен крос. Венъж седмично актрисата посещава йога клас.
Изкушения: По време на „лимонадената диета“ певицата тайничко си похапвала и непозволените риба, зеленчуци и протеинови напитки.

Риана

РианаДиета: Чернокожата изпълнителка се придържа към ниско въглехидратната диета, която изключва прием на хляб и тестени изделия. „Аз обичам въглехидрати, но в края на деня те са истински враг на тялото и диетата“, казва самата Риана. Изпълнителката се стреми да се храни здравословно и смята, че точно тази диета и е помогнала да свали доста бързо излишните килограми.
Упражнения: В едно от интервютата звездата споделя, че тайната на стегнатото й тяло се крие в упоритата рябота, която включва много бягане на пътека и каране на колело – между 30 и 40 минути, от 3 до 5 пъти в седмицата. Певицата има собствен треньор, който пътува навсякъде с нея, и който разбира се я мотивира да прави упражнения.
Изкушения: Говори се, че въпреки строгата диета, Риана обича да си похапва сладки неща и то посред нощ – сладолед и шоколад.