.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5-те най-търсени професии през 2014 г.

LadyZone.bg | преди 5 години
Лаптоп
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
... сред които са: уеб дизайнер, имидж консултант, финансов съветник и дори блогър

Професии от сферата на инженерството, архитектурата, икономиката и, напоследък все повече, на информационните технологии, досега винаги са стояли на челни позиции при избора на успешна кариера. Предвид новия облик на съвремието обаче, ставащо все по-зависимо от новите технологии и забързания начин на живот, се очертават пет, които ще бъдат най-търсени и предпочитани през 2014 година. Специалистите са категорични, че те определено ще окажат безспорно влияние върху избора за професии и на следващото поколение.

7 стъпки към успешна кариера >>

1. Блогър

Не си мислете, че да поддържаш към днешна дата блог може да бъде само едно приятно и забано хоби. Напротив! От известно време насам по света се появяват все повече професионални блогъри. В някои страни например един блогър си докарва почти толкова добри доходи, колкото и един адвокат. Накратко, секторът набира все по-голяма популярност и възможности за регламентиране, и се превръща в прекрасна алтернатива за добра кариера. Идеята е единствено да бъдеш оригинален и творчески настроен. Колкото по-интересен и иновативен в мисленето си, толкова и рейтингът ти ще бъде по-висок, а оттам – и приходите ти.

Женска кариера - мъжка професия >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?