Големият бюст е мечта за много жени. Не са малко и дамите, които могат да се похвалят с такъв. Сред тях обаче има и такива, за които той е същинско проклятие. Ако и вие сте сред надарените нежни създания, със сигурност ще ви бъде любопитно да научите кои са 5-те най-разпространени заблуди за големия бюст и да се възползвате от тях:

1. Рокля вместо пола и блуза

Напротив! Горната трикотажна дреха е предназначена именно за дами с по-обемна обиколка на бюста. Това позволява да се избегне риска от ахармонизиране на тялото, което роклята в повечето случаи може да придаде. Не случайно тези жени носят сака и блузи с по-големи размери от тези на панталоните и полите. Поради тази специфика на формите им, топ дизайнерите съветват  да се спрете именно на варианта пола/панталон и блуза/риза.

2. Не на хоризонталните райета

Моряшките райета са отново хит през това лято. Спокойно може да заложите на хоризонталните, стига да са по-широки, а точно през центъра на бюста да минава тъмна ивица.

Продължава >>

3. Не на шпиц деколтето

Точно пък шпиц деколтето е за вас, стига да не е твърде дълбоко, разбира се. Ако имате хубави крака, може да сложите къса пола, което пък  от своя страна ще привлече вниманието върху бедрата ви.

4. Не на рокерското яке

Не, ама... да! Точно рокерското яке прикрива бюста. Хубаво е обаче да се спрете на модел, който да пасва точно на гърба, раменете и ръцете ви. Ако не може да го закопчаете заради големия си бюст, според модните специалисти именно това ще придаде още по-голям чар на визията ви.  

5. По-добре широки, отколокото тесни дрехи

Точно обратното. Именно дамите с по-голям бюст трябва да наблегнат на облекла с горна дреха, и тя в никакъв случай не бива да е прекалено широка.  Препоръчително е тоалетът, независимо дали е съставен от блуза, рокля или панталон, да се разширява надолу в А-силует.