.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 начина да промените живота си

LadyZone.bg | преди 2 години
2110848777.jpg
Снимка: Thinkstock
Лесно е да се каже, по-трудно е да се постигне. С тази разлика, че с воля и постоянство – всичко е възможно. След като осъзнаете, че в крайна сметка вие сте най-важната, ще прозрете тайната на истинското щастие в живота

Силата е във вас. Необходимо е просто да я освободите и това е възможно предприемайки някои промени. Необходими са 20 секунди смелост, за да промените живота си.

Като част от съвременното общество се замислихме – какво би накарало един човек да се наслаждава повече на живота? Как да възвърне своята (постоянна) усмивка? По какъв начин да се чувства той по-пълноценен за себе си и за тези, които обича?

Стигнахме до следните изводи:

Разчупете своята рутина – трудно е, да. Но не е невъзможно. Забравете за страха, водете се от силното си желание за живот и ще съберете достатъчно смелост, за да излезете от златната среда, в която се застоявате. Повярвайте ни, няма нищо по-вълнуващо от нови преживявания, нови запознанства, познания и т.н. Самата вие ще се почувствате по-жива.

Осъществете дигитален детокс – за повечето от нас електронните апарати (смартфон, таблет и др.) са като „естествено” допълнение на нашата същност. Не са. Вдигнете поглед и ще видите десетки неща, които не сте забелязвали до сега, защото съзнанието ви е заето с това да знаете какво се случва във виртуалния свят – музика, приятели, кино, звезди и др. Факт е, че (почти) целият ни живот се съдържа в тези малки и изключително интелигентни гаджети, но те не са всичко. Лято е, идеалният момент да оставите телефона настрана и да се отдадете на различни дейности, свързани с морето или планината.

Привилегировайте почивката – напоследък все повече хора забравят какво е „почивка”. Тяхно кредо е „винаги може повече”. Да, но не сме машини. Всеки един от нас заслужава почивка и малко покой, за да зареди батериите и да бъде по-ефективен в своята работа. Ще видите съзнанието ще е избистрено, мисълта ви ще тече плавно, ще ви хрумват нови и интересни идеи.

Сменете режима на хранене – Ако досега не сте закусвали сутрин или не сте пили достатъчно вода през деня – започнете да го правите. Променете (доброволно) нездравословните навици. Обещайте си, че ще се грижите за себе си, че от сега нататък тялото ви е вашата крепост и тя трябва да бъде неразрушима. С времето ще усетите промяна – ще бъдете по-жизнени, по-силни, по-издръжливи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?