.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

3000 души планираха игра на криеница в IKEA, но полицията в Глазгоу ги спря

LadyZone.bg | преди 4 седмици
2111970636.jpg
Снимка: IKEA
Мебелната компания разреши такава игра в Белгия през 2014-та, но след това прекрати подкрепата си от съображения за сигурност

3000 души в Глазгоу, Шотландия, са се организирали във Facebook да се скрият в гардеробите и под леглата в местния магазин на IKEA. Компанията обаче е научила за това и е повикала във въпросния ден петима полицаи, които да спират на входа всички, които изглеждат по-скоро като привърженици на играта, отколкото като хора, желаещи да си купят нещо.

„Оценяваме желанието на хората да се забавляват в магазина, но от съображения за сигурност и за да гарантираме спокойствието на пазаруващите, не можем да позволим такава игра“ – са заявили от IKEA в Глазгоу.

Идеята да се играе на криеница в IKEA се заражда през 2014 г., когато белгийска блогърка организира такова събитие по повод 30-ия си рожден ден. Тогава компанията подкрепя инициативата и осигурява допълнителен екип от охранители.

Оттогава в много европейски държави са правени опити за игри на криеница, но IKEA не допуска това от съображения за сигурност.

Използваме информационния повод, за да припомним една много забавна реклама на IKEA, която някои условно наричат "българска". Заглавието е "Твърде малка си, за да ходиш в Слънчев бряг". 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?