бележкаКогато ставаше на 31, преживявя шока, че вече си минала трийсетте. Когато ставаш на 32, вече си свикнала и не го преживяваш толкова.

 

бележкаМожеш да отпразнуваш рождения си ден с щур купон, много алкохол и танци до малките часове. Все пак не си на 50. Можеш и да си останеш в компанията на любимия и бутилка вино. Все пак не си на 20.

бележкаСпоред сега действащото законодателство жените се пенсионират при навършени 60 години. Това означава, че ти остават още цели 28, за да внасяш по-високи осигуровки, да спестяваш в допълнителен пенсионен фонд или да смениш работата си с по-високоплатена, за да си осигуриш спокойни старини.

бележкаВсе още си по-близо до 30, отколкото до 40.

 

бележкаНа 32 години в момента са много от готините актьори и певци, като например Кейти Хъдсън, Клеър Дейнс, Дженифър Лав Хюит, Ъшър и др. И казано честно, всичко им е наред.

бележкаНай-младият супербогаташ в България е на 32 години. Той е от Пловдив, има 49 млн. лв. и собственик на компанията за търговия с метали. Ако си нямаш половинка - действай!

бележкаЕдни от най-популярните програми в света на компютърните технологии имат 32 в името си - 32 битовият Windows, антивирусната програма NOD32.

бележкаНа 32 жените се чувстват най-атрактивни. Изследване, проведено сред 1500 американки, констатира, че 40% от тях определят 32-ата си годишнина като възрастта, на която са се чувствали най-красиви.

бележкаПредставата за красота се трансформира с времето. На 32 години жената ясно осъзнава, че тя е по-скоро нещо, което идва отвътре, а не само гладка кожа и бляскава коса. И това не е на принципа „гроздето е високо, значи е кисело”, а защото наистина го мисли.

бележкаОсвен красиви, на 32 г. жените се чувстват и най-уверени, благодарение на натрупания  опит. Успехът в кариерата им до този момент е знак, че ги ценят не само заради начина, по който изглеждат, а и заради способностите им.

бележкаНа 32 жената вече е открила любовта на живота си. Щастливите жени на 32 продължават да са влюбени, което се отразява на външността и поведението им.

бележкаНа 32 жената има максимално ясна представа кои храни са полезни за нея и по естествен начин изборът й става по-рационален. Така от най-големия си враг, тя се превръщат в своя най-добър приятел.

бележкаИмала си достатъчно време да се окопаеш дълбоко в работата, доказвайки качествата и способностите си, така че позицията ти да е сигурна. Сега спокойно можеш да си позволиш отпуск по майчинство за първо или второ дете.

бележка

Има достатъчно ум, за да не чете статии от типа „Как да останем вечно млади”, но и да не се запише на курс по плетене.

бележкаИма цяла година, докато стане на 33 и всички започнат да й повтарят, че е на Христова възраст.

бележкаСпоред сайта еhow.com най-подходящите подаръци за жената, която става на 32, са един ден с различни спа процедури, нещо екстремно - скачане с бънджи, гмуркане, парфюм, високотехнологична джаджа. Кой би отказал такива подаръци?

бележкаМожеш „без да искаш” да разместиш свещичките на тортата и бързо да се подмладиш с 9 години. На 33 няма да ти се получи номерът.

бележкаПрез 1979 за първи път в историята жена става премиер. Това е Маргарет Тачър.

 

бележкаПреди 32 г. в САЩ за първи път се появява и е изпробван сноубордът.

 

бележкаПреди 32 г. компанията Sony пуска на пазара уокмена. Устройството е с най-малкия размер на техника за времето си. Въпреки цената от 200 долара, на която се предлага, уокменът се превръща в невероятен хит на пазара.

бележкаНа 32 г. жените започват да говорят като майките си. Чудите се какво му е хубавото на това ли? Единомислието/единословието поне ще сложи край на постоянните спорове майка-дъщеря.

бележкаВ периода 31-50 жената е в активно здраве.

 

бележкаВ 32-ра седмица от бременността бебето започва да наддава на тегло.

 

бележкаПрез 1979 г. най-популярните песни са Love you Inside Out на Bee Gees, I will Survive на Глория Гейнър, Hot Stuff на Дона Съмър. Това е най-доброто време за кариерата на Род Стюърд, Майкъл Джексън, Village People и  Pink Floyd. Друго си е да си родена в такова звездно време, нали?