.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 снимки на сладките "МоМо" близначки

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Momo Twins
Снимка: Instagram/Momo Twins
Сладураните спечелиха сърцата ни в Инстаграм

Сестрите Лея и Лорън спечелиха сърцата ни в Инстаграм още като сладки бебета, но снимките им в социалната мрежа става все по-забавни!

Познати като "МоМо" близначките, двете се раждат преждевременно на бял свят заради рискове с усложняване на бременността.

През 2015 г. майка им разбира, че е бременна с моноамниотични ("MoMo") близнаци, което означава, че бебетата споделят една и съща амниотична торбичка в утробата й.

Въпреки усложненията през бременността и преждевременно раждане, Лея и Лорън се раждат живи и здрави, а майка им е толкова щастлива, че не спира да ги снима.

И ако преди фотосите на момиченцата бяха предимно от родния Сингапур, сега семейството пътува все повече, което обяснява вдъхновението зад разкошните кадри. Вижте едни от любимите ни: 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?