.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 доказателства, че след 30 животът продължава

Валентина АНТОНОВ | преди 3 години
2110409072.jpg
Снимка: Mario Testino for BURBERRY
Периодът между 20 и 30 годишна възраст е един от ключовите етапи на развитие за един човек. А след това? Какво ни очаква? Как да си осигурим един по-приятен и по-добър живот. Сваляме розовите очила, които само замъгляват погледа и обръщаме внимание на тези неща, които доказват, че никога нищо не е загубено

Животът продължава ако:

1. Оценяваме малките неща – независимо дали са малки или големи, видими или не – всеки един от нас е късметлия и би било добре ако сме благодарни за всичко, което имаме.

2. Осъзнаваме, че вече не сме на 20, не можем да купонясваме с дни и същевременно да ходим на работа – колкото и да не ни се иска, след 30 някои неща просто не са както преди. Може духом да се чувстваме на 20 години, но за да си осигурим един пълноценен начин на живот е редно да бъдем реалисти.

3. Създадем спестовен влог – никога не е късно да вземем правилно решение и да помислим за бъдещето. Размерът на вноските няма особено значение – колкото, толкова – стига да е редовно. В един или друг момент ще сме приятно изненадани от себе си.

4. Се храним здравословно – или може би да започнем да готвим? Стига с тези полуфабрикати и бързи храни. Да, вкусни са, лесни за приготвяне, но никак не са здравословни. В тази връзка, коя е кухнята, която бихме искали да опитате? Може оттам да започнем, отбелязвайки началото на нов хранителен режим.

5. Работим над осъществяването на поставените от нас цели – някои ги наричат мечти, други цели, трети амбиции... щом една идея ни се върти в главата повече от един ден, това означава, че си заслужава да се замислим. Напишете списък с нещата, които бихте искали да постигнете и работете за осъществяването на идеите ви. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?