Цената на дизайнерската мода се топи, благодарение на сп. JOY. В юнския си брой списанието пресъздава съвсем точно 13 секси визии от подиума, като всеки от тоалетите е на сензационна цена, поне наполовина по-ниска обща цена от оригинала.

Сред предложенията на дизайнерите ярко се открояват комбинациите с къси панталони. Този сезон, те се носят в изискани комбинации с блузи и сака и завладяват дори офисния дрескод. Роклите с дължина над коляното са друг силен тренд – в цялото си многообразие. Валентино показва снежнобял вариант от дантела, а Бетси Джонсън ги украсява с цветя и кокетни воланчета. За да изглеждате актуално сп. JOY представя и последния писък на сезона - свежа комбинация от пола-молив с къс топ, откриващ част от коремчето, без да изглежда вулгарно.

Които и от стилове да изберете за себе си, основното правило е дрехите да прилягат добре и да подчертават фигурата с рафиниран маниер, съветват модните редактори на сп. JOY. Свръхобемите това лято не са актуални и с тях бихте рискували да имате размъкнат вид, допълват специалистите.


В новия сп. JOY ще откриете още:

-  На корицата Чарлийз Терон, звездата от новия зрелищен кинохит “Снежанка и ловецът”. Актрисата, която е в ролята на мащехата, споделя в ексклузивно интервю за сп. JOY, че за нея трудните роли са необходимост.

- Репортаж за три работещи момичета с впечатляващи хобита. Банкова служителка, превърнала се във факир в изрисуването на нестандартен маникюр, счетоводителка, която създава торти-скулптури и брокерка-художник със собствена изложба.

- Уникален урок в снимки за това как късата коса да бъде оформена ефектно по различни начини в актуални и стилни прически.