1.Джъстин е първата звезда, с която Аштън Къчър си прави майтап в шоуто си "Punk’d"

2. В началото на кариерата си се подвизава и с псевдонима “Justin Randall" - Рандъл е презимето му и Джъстин го използва по време на появата си в шоуто "Star Search" през 1992г.

3. След Бритни Спиърс и за кратко Тимбърлейк има връзка с Алиса Милано.

Джъстин Тимбърлейк направи серенада на Джесика Бийл >>>
 

 

Снимка: usmagazine.com


4. Майката на Джъстин става настойник на Райън Гослинг, докато снимат "The Mickey Mouse Club". В продължение на цели 6 месеца. Причината? Майката на Райън трябвало да се върне в Канада, за да работи.

 

5. Два пъти е печелил наградата "Еми" - "Изключителен гост актьор" в категорията Комедийни сериали - през 2009г. и през 2011г. Наградите са за участието му в SNL.

6. Първата роля на Джъстин след "The Mickey Mouse Club" е в "Touched By An Angel".

Да си фен на Джъстин Тимбърлейк! >>>
 

 


7. Притежава собствена марка текила - името й е 901. Причината за това е, че от всички други алкохолни напитки, Джъстин винаги предпочита именно текила.

 

8. Певецът не просто се появява в сингъла на Риана от 2008г. - “Rehab,”, той също така участва и в написването му.

9. Джъстин потапя бисквитките си Орео в мляко точно за 7 секунди. Всеки път. Това споделя самият той в интервю за сп. "People".

 

10. "Justified" се продава наистина добре, но така и не достига до номер 1 в класацията Билборд топ 200. Заковава се на второ.

 

11. Признава, че се срамува от факта, че е носил плитки.

Снимка: Jeffrey Mayer


12. Както и от печално известното си дънково облекло - Джъстин споделя пред списание Playboy "Боже, чувствам се все едно съм ходил на терапия, за да успея да изтрия някои от спомените си. Плитките бяха заради N'Sync. Наистина ужасна идея. Бритни и аз носехме дънкови тоалети и целта беше да си отиват (на "Американските музикални награди" - 2001г.). Да, още един наистина лош избор. Вероятно бих платил доста пари, за да изчезнат тези снимки от интернет."


Супер успешните модни линии на звездите >>>