.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"109 Часа" с Кирил Николов – Дизела

Евгений Милов | преди 1 година
109 Часа
Снимка: 109 Часа
Филм за силата на човешкия дух и за куража да преследваш целта си, независимо от обстоятелствата

На 25 април от 20 ч. в Cinema City Paradise Mall (бул. "Черни Връх" 100) ще бъде премиерата на документалния филм "109 Часа" за Кирил Николов – Дизела, който избяга 600 км по тежък планински маршрут за 4 дни и 13 часа.

През 2014 г. Кирил Николов-Дизела се изправя пред най-дългия туристически маршрут в България – Ком-Емине. Тогава опитът за рекорд завърша с неуспех за Кирил, но се ражда филма "Reach Your Limits", който печели любовта на публиката и признанието на множество международни филмови фестивали.

109 Часа
Снимка: 109 Часа

През 2015 г. Дизела се връща по пътеките на Ком-Емине и този път успява да избяга 600-те километра за рекордните 4 дни, 13 часа и 5 минути! Днес "Reach Your Limits" вече има продължение. Екранизацията на бягането, което показа, че ограничения не съществуват, вече е факт и е време за премиерата на "109 Часа", часове, изпълнени с устрем, съмнения, страхове и желание за успех.

109 Часа
Снимка: 109 Часа

Идеята зад филма на режисьорът Димо Петков е да накара зрителите да съпреживеят всички тези емоции заедно с Кирил, да ги вдъхнови и да им вдъхне куража да преследват целта си, независимо от обстоятелствата.

"109 Часа" отвежда публиката една крачка по-близо до вътрешния свят на Дизела, до мотивацията му и онова, което го кара да продължава да бяга. Физическите граници вече не са фактор, но как Кирил изминава 600 км за 109 часа?

109 Часа
Снимка: 109 Часа

Съпреживейте едно "пътуване", което е поредното доказателство, че човешките възможности са неограничени. Дестинацията е Ком-Емине, а целта – да победиш себе си.

Кирил Николов-Дизела е спортен ориентировач и планински бегач. Известен е с многобройните си рекорди, сред които са изминаването на маршрута Ком-Емине за 4 дни, 13 часа и 5 минути, второ място в скоростното изкачване на Айфеловата кула (8:12 мин), изпреварването на Драгалевския лифт с 6 секунди, покоряване на петте най-високи връха в България под 23 часа и други.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?