ДОКАЗАТЕЛСТВО #1: До вас е в трудни моменти – като например раздяла с дългогодишен партньор. Независимо дали е обвързана или не, тя е до вас и полага необходимите грижи да сте добре в труден за превъзмогване преход или рязка промяна.

ДОКАЗАТЕЛСТВО #2: Заспивали сте в едно легло след дълга празнична вечер – със или без дрехи. Като децата!

ДОКАЗАТЕЛСТВО #3: Обажда ви се, за да говорите за всичко и нищо! Като например: “Аз влизам, а той излиза! Не е ли прекрасно!” Ние бихме казали: "И какво от това", но важното е вие да разбирате какво иска да каже другата.

ДОКАЗАТЕЛСТВО #4: Довършвате взаимно изреченията си и дори на моменти използвате език, който единствено вие използвате и никой около вас не ви разбира.

ДОКАЗАТЕЛСТВО #5: Не харесвате едни и същи хора.

ДОКАЗАТЕЛСТВО #6: Взаимно си заемате пари, без да бързате другата да ви ги върне.

ДОКАЗАТЕЛСТВО #7: Когато във вас на гости, (или обратното) тя знае, къде е солта, тенджерите, виното и чашите... чувства се като у дома си. 

ДОКАЗАТЕЛСТВО #8: Тя може да направи по-подробен списък на бившите ви любовници от самата вас. Тя знае дори за тези, за които не сте споменавала на майка ви!

ДОКАЗАТЕЛСТВО #9: Редовно ви праша снимки или съобщения, илюстриращи ежедневието й. Забавни, разнообразяващи, понякога глупави, но са от нея. 

ДОКАЗАТЕЛСТВО #10: И не на последно място – казала ви е:

Снимка: LadyZone.bg