.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 снимки на метрото като място за спорт

Евгений Милов | преди 2 години
Taipei Travel
Снимка: Taipei Travel
Тайпе трансформира креативно обществения транспорт за Лятната Универсиада

Креативната реклама е отличен начин да развълнувате хората за дадена кампания или кауза, като ги накарате да се почувстват част от случващото се. Какво по-добро място за това от метрото, с което мнозина ежедневно ходят на работа?

Тайпе използва едно привидно обикновено място като обществения градски транспорт, за да подгрее гражданите за предстоящите спортни мероприятия от 29-ите Летни университетски игри между 19-30 август.

Лятната Универсиада е международно спортно събитие, отстъпващо по значимост само на Олимпийските игри. Като домакин на световните студентски игри и състезатели от цял ​​свят, столицата на Тайван създава остроумни реклами в  метрото, които са украсени с лекоатлетически писти, футболни и баскетболни игрища, басейни за плуване. 

Можеше ли да има нещо по-свежо в метрото през лятото от плувни басейни с вълни върху настилката на пода? Едва ли, убедете се от следващите снимки в социалните мрежи:

 

A post shared by Sophi (@sophifromtaipei) on

 

A post shared by Didi (@didiforu) on

 

A post shared by Chi (@chi._.851229) on

 

A post shared by Sunny Chiu (@sunny830317) on

 

A post shared by Sky Wu (@skywu0326) on

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?