Никога не знаеш кога ще срещнеш любовта. Ето защо не е странно, че голяма част от холивудските актьори я намират на снимачната площадка. 10 двойки, които не просто са срещнали половинката си, докато са работели, но и имат страхотни семейства.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Двойката се запознава на снимките на филма "Страст към пътешествия" По това време и двамата са преживели сериозни любовни раздели. Запознатите твърдят, че и двамата подхождат към тази връзка по коренно различен начин. Джен е доста по-толерантна и прощава на Теру дори някои големи грешки. Те не говорят пред медиите за чувствата и интимния си живот. Заедно са вече 7 години.

Том Харди и Шарлът Райли

Снимките на филма „Брулени хълмове” се превръщат в повратна точка за живота на двамата. Сватбата минава внимателно скрита от медии и непоканени. В момента Том и Шарлът са щастливи родители.

Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер

Бурният романс на двойката се завихря по време на съвместната им работа във филма „Светлина между два океана”, където двамата изпълняват ролите на съпрузи. През 2015 година се появиха слухове, че двамата са се разделили, но те бързо решиха да си дадат още един шанс и да продължат да са заедно.

Снимка: Getty Images

Пол Бетани и Дженифър Конъли

Пол и Дженифър се срещат по време на работата си във филма „ Игри на разума”. Интимните им отношения обаче не започват веднага. В момента ги считат за една от най-стабилните двойки в Холивуд. Двойката се снима заедно в още в няколко прoекта.

Снимка: Getty Images

Аштън Къчър и Мила Кунис

Двамата се срещат по време на снимките на сериала Шеметни години”. Но помежду им има приятелсто, което трае повече от 14 години. Аштън беше женен за Деми Мур, а Мила се срещаше с  Маколи Кълкин. През 2015 г. съдбата ги среща, а по-късно всички разбират за тайната церемония, на която двамата са се оженили. Мила вече роди 2 деца на любимия си.остават още 10 и мечтата му за 12 деца ще се сбъдне.

Андрю Гарфилд и Ема Стоун

Отношенията на тази двойка напомня еротичен рилър – постоянни интриги, караници, раздели и сдобрявания. Това им се случва през цялата 2010 г., когато снимат  „Новият Спайдърмен”.  През 2015 актьорите се разделят. Въпреки това двойката често е засичана заедно на различни събития, а Андрю не спира да повтаря, че обожава Ема.

Снимка: Getty Images

Крис Прат и Ана Ферис

Филмът, в който се снимаха заедно – Отведи ме вкъщи довечера, не претърпя успех, но въпреки това любовта на актоьорите се оказа особено силна. Те се ожениха пез 2009 г. и имат син.

Снимка: Getty Images

Гийом Кане и Марион Котияр

Когато френските актьори се снимат в драмата „Обичай ме, ако ти стиска”, дори не подозират, колко характерен за живота им ще се окаже този филм. В началото двамата са само добри приятели. В момента са щастливо семейство с две деца.

Фреди Принц-младши и Сара Мишел Гелар

Тази двойка рядко се появява на червения килим. Те рядко се появяват пред камерите, държат и децата си далеч от обективите. Преди много години се сближават по време на снимките на филма „Знам какво направи миналото лято”. Бракът им продължава цели 15 години.

Бенджамин Милпие и Натали Портман

Филмът „Черният лебед” беше за Натали неочакван подарък от съдбата. За него тя не само получи „Оскар”, но по време на снимките се срещна с мъжа, който беше главен хореограф в проекта. Романът им се разви стремително – сватба, а сега имат и две деца. Натали признава, че да е съпруга и майка е най-хубавото, което й се е случвало.