Водени от силното си чувство за естетика и стил, ние сме тези, които създаваме своята реалност по неподправен начин.

Свят, в който се натъкваме на толкова много идеи, мнения и възможности, че единственото, което ни остава, е да станем част от него. Вие+ние+те+всички ни! Ladyzone.bg е изворът на теми, които ние подготвяме ежедневно за вас, така че не само да сте информирани, но и вдъхновени от живота.

В интерес на истината, често сме си говорили, как ако сложим една камера в редакцията и предаваме на живо, ще станете свидетели на изключителен женски екшън, подсилен от шума на високите токчета.

Да, всяка сутрин се събираме и избираме темите, които разработваме специално за вас – прекрасни Дами. Именно по време на една такава среща се роди и идеята да поканим група съвременни жени, чиито чар, талант и заложби са въодушевяващи!

Не си представяйте жени, като тези във филмите. Те са като вас и нас – истински, естествени и силни. Всяка една от тях олицетворява по своему съвременната жена, която можем да оприличим на куклата матрьошкa, обединяваща редица образи в едно.

През следващите няколко седмици, избраните от нас дами ще ви разказват за живота си, ще дават полезни съвети, ще споделят искрено и лично, за един по-добър свят, където мечтите се сбъдват. Дами, ние можем да бъдем всичко, което поискаме.

Как да влезем лесно във форма? С какво да се храним, за да бъде силуетът ни строен? Как да се справим с непокорната коса? Кое е виното, което подхожда най-много на любимото ни ястие? Това са само част от въпросите, които ще засегнем и обсъдим в компанията на Оля, Кина и Христина. А вие, ще бъдете също част от дискусията, защото без вас те не биха били това, което са.
От истински жени като тях, за истински жени като всички вас. Защото понякога е трудно да бъдем жени в наши дни, но за сметка на това си заслужава. Не бихме се променили за нищо на света. Нали?!

Имаме удоволствието да ви представим...

#Кина Кудева – бъдеща майка (по време на снимките разбрахме, че е бременна и веднага я бомбардирахме с въпроси около това, така че ще научите всички подробности), юрист по образование и невероятна магьосница в коафьорството. Наскоро сбъдна мечтата си да открие собствено ателие, НЕ салон. Държи на тази дума, защото гледа на работата си като изкуство, а не като занаят. Ще ви зареди със страхотен позитивизъм и ще ви даде съвети за прически, коса и самочувствие.

#Оля Антонова – маркетолог по образование, но страстен винтусиаст, както нарича себе си. Държи да уточним разликата между сомелиер и винтусиаст – първият плюе виното при дегустация, другият го преглъща. Тя уважава твърде много тази напитка от боговете и затова е женена (е, не само затова) за производител на уникално малиново вино. Оля ще ни разкаже защо пиенето на вино е ритуал, а не просто „пиене”, как да подбираме виното според храната, на колко промила се влюбва най-ефективно човек и ще ни представи винената индустрия в България, с която трябва да се гордеем. Освен всичко, тя е и изключително енергична и жизнена майка на малък Терминатор, в който целият ни екип е влюбен.

#Христиана Парова – млада майка с плочки на корема! Хриси е личен треньор и гуру в здравословното хранене. Личната й мисия е да помага на жените да са по-здрави и да се чувстват добре в кожата си. Освен всичко, е и собственик (от скоро и сме много горди с нея) на кетъринг фирма за здравословно хранене. Ще отговори на нашите въпроси как да тренираме правилно, какво да хапваме без да гладуваме, как да се мотивираме за тренировки и да бъдем по-здрави.
Без повече приказки ви представяме нашите истински момичета!

 

Всички статии от темата "Другото дясно" може да прочетете тук.