Благодарим на Магдалена Станчева за изпратения текст! Ето как и ти можеш да станеш част от екипа ни!

 Всеки греши и всеки има право на втори шанс. Не сме безгрешни. Искайки прошка на някого, означава, че си преосмислил и осъзнал грешката си. Прошката не те прави слаб, а именно обратното.
 Прошката не те прави слаб. За да искаш прошка е нужно сърце, което е изпълнено не с гордост, а с обич. Гордостта потъпква всичко, с нея можеш само да загубиш, но не и да спечелиш.
 Всеки е грешил, обиждайки или предавайки доверието на някого. Понякога правим неща, които не осъзнаваме на момента, а малко след това. Силата се крие в прошката. Но прошката не зависи само от този, който я иска, а също и от този, който я дава. За да се даде прошка е нужно усилие. В повечето случаи след прошката нещата не остават такива, каквито са били преди нея. Тя може да доведе не само до отрицателна, но също така и до положителна промяна. Винаги трябва да търсиш хубавата страна във всяко едно отношение.


 Чувствал ли си се гузно?  Това означава, че си съвестен, и че не ти е все тая. Хора сме, машините правят грешки, а какво остава за нас? Не сме устроени по макет. Затова я има и прошката, за да се иска и дава. Така се запазва равновесието в природата.  Едно е за сметка на друго.


 Как се чувстваш давайки прошка? А как, когато искаш? При всеки човек и във всеки случай е индивидуално. Но крайния резултат е удовлетвореност и смелост.

 Дадат ли ти втори шанс, не го изпускай, защото трети едва ли ще има. Дори и да има, не означава, че ще  последва и друг. Това, че са ти простили, не означава, че ще ти простят отново. Всичко си има граници, а прекрачиш ли я веднъж, връщане назад няма.

 Не на всеки му се дава втори шанс, дори да го заслужава. Понякога хората от инат не дават шанс да им бъде обяснено. Колкото и наранен и нагрубен да си, трябва да изслушваш, защото едва ли и на теб ще ти бъде приятно да не те изслушат и да ти затръшнат вратата.
 Не изпускай шансовете, които ти се дават, защото после може да съжаляваш.
"