По какъв начин позитивното отношение към живота ни отвръща със същото - текст по темата ни изпрати Пламен Василев. Благодарим! Ето как можеш и да ти се включиш с авторски текст в нашата рубрика Вашият блог.

Вярвам в тезата, че всичко в този живот, дори и неодушевените предмети имат памет. Учени вече доказаха това с водата. Течността е ням свидетел и попивател на енергията, която излъчваме. Ако се караме или сме ядосани, водата в съда става негативна и при изпиване не се чувстваме много добре. Ако сме спокойни -процесът е обратен и в молекулата на водата се образуват красиви и прави форми.

Вярвам също, че ако сме позитивно настроени към хората и света, то те ще ни дадат хубави моменти и светлина. Животът е серия от моменти и е важно как ще ги изживеем. Той ни отвръща със същото, което сме му дали. И аз все повече се замислям какво давам на Вселената, как се държа с другите, какви са мислите ми. Също така неведнъж съм чувал за неизлечимо болни хора, които само с позитивната си нагласа и мислене, като по чудо се излекуват. Това ''чудо'' е просто отрицанието на безнадеждността, отрицанието на факта, че тялото ти е болно.

Малко по малко това отрицание и вярата в изцелението се приема от съзнанието, а от там и от Вселената и тя прави така, че да удовлетвори желанието ни.

Вселената за мен е жива система, в която ние сме участници, без дори да си даваме сметка за това. И при мен заобикалящият свят ми е давал знаци, които са ми помогнали да постъпвам по най-правилния начин.
Пожелавам на всички усмивки, позитивно мислене и хубав живот.