Възможна ли е любовта в интернет и колко истинска може да бъде тя - текст по темата ни изпрати Мариета Борисова. Виж как можеш и ти да ни изпратиш свой авторски текст.

Напоследък все повече се шокирам от факта, че много скоро ще намираме по – често половинките си в мрежата, отколкото в магазина до нас, университета или работата. Няма как да не призная, че и аз като повечето от вас съм намирала някого в интернет, но за мое щастие аз така и не успявам да нарека този някого моя голяма любов. Любовта е онова чувство, което с правилния човек наистина можеш да докоснеш, но, мили мои, аз далеч не вярвам, че наистина хубавите мигове, които имаме можем да споделим в социалната или която и да е друга мрежа. Любовта е за консумация, лична или най – много споделена между двама.

Любов за 14.02? Не, благодаря! Предпочитам я за всеки ден!>>

 

Няма как да не отбележа, че съм непреклонна и въпреки че знам че някъде там има хора, които са се срещнали някъде из дебрите на необятното интернет пространство човека, който смятат за своя половинка, аз така и не разбирам как може да споделяш живота си с някой, с когото си пропуснал да споделиш онези първи най – хубави моменти на влюбването. Не знам колко биха напреднали технологиите до онзи момент, в който ще се обичаме в интернет, но аз не вярвам, че клавиатурата ще покаже обичта ми и мишката ще е нечия топла ръка. Друг е проблемът, когато наистина обикнеш въпросния Джон Доу, как днес ще се примириш, че не е до теб, а утре ще превключиш, че той е до теб. Странен ми е преходът от фейсбук до блока, не мога и не искам да свиквам да обичам така, а не го препоръчвам и на вас.

Любовни (равно)сметки>>