Кремена Масарлиева ни е изпратила текст за изборите, които правим в живота. Благодарим! Ето как можеш и ти да станеш автор в рубриката ни Вашият блог.

Да направиш крачка напред или да останеш на мястото си ... кое изисква повече воля?


И забележете тук не става дума за това дали избираш да се бориш или да се оставиш на отчаянието... Не става дума и за борбата между щастието и нещастието... Тук настъпва моментът на абсолютното осъзнаване, че каквото и да се случи ти си наполовина спечелил и наполовина загубил... Взел си част от някой, част от нещо и още в същата минута си дал на друг... Сложните житейски ситуации винаги ти задават мълчаливо този въпрос - за кое ти стига волята да тръгнеш или да останеш?!?

И това е избор! Той може да се окаже грешен, фатален , може и да промени живота ти изцяло , но какъвто и да е това е твоят избор!!!

Ти избираш дали да напуснеш България и да отидеш да живееш в друга страна, която няма да отнема от съня ти време, прекарано в мисълта какво ще имат децата ти утре, но това автоматично те кара да загубиш и красотата и природните пейзажи, които няма да имаш възможност да виждаш... Ти си избираш дали да останеш до някой, който обичаш, въпреки че е трудно и че се налага да търпиш куп неща, или просто можеш да се оставиш някой някога да купи любовта ти...

Сами можем да избираме с какво да се занимаваме - с това, което искаме и имаме какво да дадем или с това, което е платено и модерно във времето

Няма грешен ход... Винаги има минимум две позиции, които стоят пред нас, винаги има възможности и съвсем естествено някои от тях ще пропилеем ,други ще осъществим... Затова не съжалявайте за нищо, всичко е имало своето и време, и своето място... Някои неща са в миналото, други в бъдещето, а ние в настоящето можем да определим къде да ги отпратим - всичките тези емоции и случки. Не забравяйте, че всеки сам избира какъв да бъде! Всеки сам определя качествата си и кога да ги използва !!!