Благодарим на Пламен Василев за поредния очарователен текст, който ни изпрати! Виж и ти как можеш да станеш част от екипа ни!

  Жените често се оплакват от мъжете. Дали ще ги заварят често мръсни, вечно поправяйки нещо по колата или ще им се скарат, че в хола е така все едно е минало торнадо, едно нещо е сигурно: Ние, мъжете, сме много добри в това да вършим нещата погрешно. Но въпреки , че обичаме половинките си, те също ни ДОСАЖДАТ.

   1. Тяхната способност да превръщат всеки за нас дребен повод в голямо и разточително парти.
Прибираме се вкъщи уморени от работа и очакваме единствено скромна вечеря, но грешим. Тя е извадила най-новия сервиз, сложила е дори свещи, приготвила е и подаръчета и на всичкото отгоре разбираме, че е поканила почти всичките си приятелки. Може би причината за гранд партито е първият път, когато сме се погледнали? СПРЕТЕ ВЕДНАГА С ТЕЗИ ''ИЗНЕНАДИ'', дами!!


    2. Когато е поставила като за изложба безброй възглавници в леглото
Никой не знае тяхната цел. Дори и тя. Но все пак са там. Единственото, което ми идва на ум след такава гледка е бой с възглавници. Май само така можем да ги отървем от техните мании.

   3. Когато ни питат какво мислим
Това е класика в жанра. Така те се опитват да тестват мъжете и евентуално да ни вменят, че не мислим за тях 24/7. Питайки ни това, дамите всъщност завоалирано казват, че нямаме право на собствени мисли, освен ако не са свързани с тях.


   4. Когато казват ''добре съм'', когато е ясно, че не са
Тя е застанала пред телевизора, когато дават мач, ние се изнервяме и тогава тя изрича пасивно-агресивната фраза''добре съм''. Сериозно? Та ти току-що ми се разкрещя в лицето и даже се зачерви и сега ридаеш на леглото. Ако и това ми било добре....

  5. Когато са твърде емоционални
    Тя плаче на сватби, на романтични филми, когато види бездомник на улицата... и така до утре. Мъжете въобще не знаят как да реагират в такива моменти. Откъде извират всички тези сълзи? Може би, ако с приятелки се наплачете едно хубаво и след това се приберете вкъщи, това би разрешило много проблеми.


    6. Непрекъснатото говорене
Чували сме, че жените изговарят по 20.000 думи на ден, но защо устите ви мелят дори и на най-неподходящото време? Когато сме се отпуснали с бира в ръка и гледаме любимия отбор, например.
Когато я срещна , тя беше мълчалива и дори ти се виждаше леко срамежлива, но откакто се премести при теб, у вас е истински кокошарник. Един съвет, дами, ако не можете да се спрете да говорите, моля изберете подходящия момент и говорете кратко и по същество.