Много пъти сме ставали свидетели на разнообразния гардероб на Кейт Мидълтън. Все пак е принцеса, нали? В същото време Кейт ни изумява със сантименталността, която проявява към определени дрехи, които облича по няколко пъти на светски събития. Може пък и да е пестеливост. Не сме сигурни какво точно е, но разполагаме със снимки, на които дукесата е с еднаква рокля, но различни аксесоари. Вие обаче сте тези, които оценявате!

На първата снимка принцеса Катрин е на премиерата на филма "Боен кон" на 8 януари 2012 г., а на втората - на събитие в университета "Сейнт Андрюс" на 8 ноември 2012 г.

На първата снимка Кейт Мидълтън е със съпруга си на коктейл в замъка Уиндзор на 18 май 2012 г., а на втората - 11 дни по-късно на градинско парти в Бъкингамския дворец.

Първата снимка е направена на 19 юли 2012 г., когато дукесата на Кеймбридж присъства на изложба в Лондон, а втората - на 2 август 2012 г., когато посещава четвъртфинал на тенис турнира Уимбълдън.

На 1 март 2012 г. Катрин прави обиколка на известен магазин в Лондон, а на 13 юли е част от честванията по случай диамантения юбилей на кралица Елизабет II.