Спортуваме, движим се, активни сме и въпреки това не сме в желаната форма. Случва ли ви се? Значи имате нужда от мнението на специалист. Своите въпроси към фитнес инструктура Хриси Парова вече зададоха много от вас. Интересувате се най-вече от това как да стегнете корема, какви упражнения са подходящи за бременните жени, колко вода е полезно да се пие. Ако имате индивидуален, по-различен проблем/въпрос, побързайте да го зададете на Хриси. Тя не само ще ви отговори, но и може да спечелите награди.

Ето и кои са най-интересните и често задавани въпроси към фитнес инструктора:

aneliiiiiiiiiikaa
Въртенето на обръч всеки ден по 15 минути, придружено с 15 минути гимнастика, ще ми помогне ли да премахна мазнините около ханша и т.нар. паласки?

Stojanova Pepi
Кое е най-ефективното кардио (тичане навън, кростренажор, велоаргометър или пътека в залата)? С каква продължителност и колко дни в седмицата е добре да се прави за оптимално изгаряне на мазнини?

Теодора Дедева
Искам да попитам дали народните танци са добра алтернатива на спорт и фитнес? И как стои въпросът с кафявата захар? Или по- скоро - кое да използваме- кафява захар, подсладител, салвия?

NeNa Na
Здравейте, със спорта и диетата идва и промяната в кожата ни! За съжаление не винаги в положителна насока, затова ви питам за съвети как да поддържаме кожата си - подходящи процедури за стягане (особено гърдите, които за съжаление са първото място, на което отслабваме), козметика (ако не можете да конкретизирате в марка, какви съставки да съдържа), какви храни и полезни вещества?

Stanislava Spasova
Здравейте! Интересувам се какво е мнението Ви за ябълковия пектин? На много места се препоръчва за отслабване и изчистване на организма от токсини, но дали реално помага?

Tatiana Kirilova
Не си харесвам единствено формата на дупето. Нямам физическата възможност да ходя на фитнес, затова какви упражнения бих могла да правя в домашни условия, за да го повдигна и оформя?

Всички статии от темата "Другото дясно" може да прочетете тук.