Миналата седмица пак отсъствахте от работа, защото сезонните настинки и грипове не ви пожалиха. В понеделник след болничните пристигате победоносно в офиса, на бюрото ви чакат няколко купчинки документи, а служебната поща дава заето, защото е препълнена. Тъкмо сте отметнали половината от несвършената работа от миналата седмица и някъде към обяд усещате парене в гърлото, сухота и кашлицата не закъснява. Първото, което си мислите, вероятно е какво ще си помисли шефът, ако отново си пуснете болничен. Второто, което трябва да си помислите, е как бързо да се справите с кашлицата. За да повлияете ефективно кашлицата трябва да знаете какъв тип е. Понякога е трудно това да бъде определено.73% от пациентите споделят, че са имали едновременно кaкто суха така и влажна кашлица.

Кашлицата е защитен рефлекс. Причините за кашлица може да са различни. Често тя е следствие от възпаление или дразнене във въздухоносните пътища, например прах, дим или гъст секрет от белите дробове. Кашлицата е защитен рефлекс, при който целта е дразнителя да бъде изхвърлен. Една от най-честите причини за кашлица е настинката.

Снимка: iStock

С Mucosolvan Natural Complete не е нужно да знаете какъв е характерът на кашлицата, защото той успокоява и суха и влажна кашлица. 

Mucosolvan Natural Complete е 100% натурален продукт, без синтетични помощни вещества, без глутен, консерванти и оцветители. Той е подходящ за възрастни и деца от над 1 година. Mucosolvan Natural Complete е с особено приятен вкус с естествени аромати на портокал, праскова и лимон.

Mucosolvan Natural Complete съдържа фракции от мащерка, теснолист живовляк и пчелен мед. Високоспецифичните натурални екстракти чрез комбинираното си действие, успокояват както суха така и влажна кашлица.

 

Mucosolvan Natural Complete е медицинско изделие, което действа по изцяло физичен начин. Ефектите му се дължат на гъстота на сиропа, която е по-голяма в сравнение с други натурални сиропи. По-голямата гъстота на сиропа осигурява по-ефективно покриване на лигавицата. 

Mucosolvan Natural Complete има троен ефект:

Облекчава кашлицата и успокоява гърлото

Защитава лигавицата

Елиминира гъстия и лепкав бронхиален секрет

Mucosolvan Natural Complete:

  - Бързо повлиява кашлицата

  - Намалява кашлицата като тежест и честота в рамките на 24 часа

  - Ефективно облекчава кашлицата през нощта

Високоспецифичните съставките в Mucosolvan Natural Complete имат следните свойства и носят следните ползи:

- Полизахаридната фракция от теснолист живовляк създава филм, който покрива лигавицата и я предпазва от изсъхване и дразнене. В допълнение има овлажняващи и успокояващи свойства. Спомага за намаляване на гъстотата на гъстия бронхиален секрет и подпомага отстраняването му.

- Флавоноидната фракция от мащерка има антиоксидантни свойства, които облекчават и предотвратяват дискомфорта от раздразненото гърло в следствие на дразнители (свободни радикали).

- Медът има висок вискозитет и свойството да привлича молекули на водата и да овлажнява лигавицата. Намалява дразненето в гърлото, причинено от постоянната кашлица.

Mucosolvan Natural Complete ЕФЕКТИВНО И НАТУРАЛНО ПРИ СУХА И ВЛАЖНА КАШЛИЦА 

Мукосолван Натурал Къмплийт е медицинско изделие за възрастни и деца над 1 година. За повече информация „Санофи България“ ЕООД; гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 90, Офис сграда Капитал Форт, тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: [email protected]  SABG.MUNC.18.11.0372/11/18