.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Възползвайте се от безплатен преглед на акне при дерматолог

| преди 1 година
banner

Съществуват много митове за акнето. Някои вярват, че акнето е нелечимо, а други безрезервно се доверяват на различни рецепти и съвети, които намират в интернет пространството. 

Истината е, че акнето е социално значим проблем, който освен кожни проявления, може да има и психологични последствия, като и да повлияе сериозно на начина, по който младите хора възприемат себе си и общуват с околните.

Акнето засяга 90% от тийнейджърите, но според последни данни едва 15% от тях се обръщат за съвет и консултация към дерматолог.

Ето защо BIODERMA подема борба срещу акнето чрез образователна кампания, чиято цел е да насочи общественото внимание върху този проблем, като обедини усилията на дерматолози, психолози, фармацевти, родители, тийнейджъри.

Включете се на 12 октомври в Националната кампания за безплатни прегледи на пациенти с акне, като си запишете час за преглед при дерматолог.

Вижте информация за правилната грижа за кожа с акне и списък с дерматолозите в кампанията за безплатни прегледи на bioderma.bg.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?