Всяка жена се изправя пред ежедневни предизвикателства, които понякога я изморяват и това си личи по начина, по който върви. Bioten вярва, че всяка жена притежава уникална сила! Сила, с която природата я е дарила. Сила, която й дава увереност. Защото всяка жена има своите причини да вярва в себе си.

Сияй! Бъди решителна! Бъди уверена! Помни: имаш много причини за това.

Сега козметика bioten те предизвиква. Покажи своята увереност! #WALKTALL. Качи снимка или видео на www.walktall.bg и се включи в играта за страхотни награди! Сподели какво те вдъхновява, за да бъдеш уверена. Прибави към твоята снимка или видео WALK TALL цитат, който изразява най-добре твоите чувства! Участвай в томболата за страхотни награди! Колкото повече #walkTall снимки или видеа качиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш! Участвай, за да станеш звезда на страниците на списание GRAZIA! А можеш да спечелиш и релаксираща почивка във ваканционно селище ОМАЯ. Включи се в кампанията във всеки един от етапите:

24.10-06.11: Една почивка за двама във ваканционното селище ОМАЯ, разположено на югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Една прекрасна възможност да се потопиш в чудната природа на местността и да се насладиш на уникалния уют на екоселището.

07.11-20.11: Уникална възможност да заблестиш и да се превърнеш в звезда от страниците на списание GRAZIA. Една от участничките ще спечели индивидуална фотосесия, с професионален грим и стайлинг, подготвени специално за нея. В списанието ще бъде публикуван ексклузивен материал за звездата на bioten, изразила своята увереност и разкрила своята природа и красота.

Участието не е обвързано с покупка. Пълните правила на играта можеш да намериш на www.walktall.bg

ВЪРВИ С УВЕРЕНОСТ! Bioten WalkTALL