Новите многофункционални зали за групови тренировки "360 Health Club" ще посрещнат първите си посетители с интересно предложение – таксата от 15 лв. за двучасови тренировки отива в подкрепа на фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO и деца със специални нужди!

Груповите занимания са през уикендите между 5 и 27 ноември в спортния център на обновения Park Center Sofia. Не пропускайте възможността да се откъснете от седмичното напрежение и презаредите батериите с помощта на професионален инструктор!

Снимка: iStock

Сами можете да избирате и съчетавате упражненията в рамките на 2 часа – йога, спининг, кросфит, kangoo jumps, пилатес, табата, таебо, аеробика, CSI и HIIT. Заниманията ще бъдат разделени на два часови пояса (11-13 ч. и 16-18 ч.), като всеки може да посети до 3 спорта за един интервал от време.

Модерните зали на "360 Health Club" на последния етаж в търговския център на бул. "Арсеналски" 2 имат площ от 250 кв.м и предлагат спираща дъха гледка към парка! За повече информация и графика на посещенията, свързани с каузата, посетете 360healthclub.bg.