Gillette Venus, марката самобръсначки, специално създадена за жени, позволява на всяка дама да има гладка и красива кожа, като заедно с това ú носи усещане за увереност и женственост. Системата Gillette Venus осигурява гладка кожа само с едно движение.

Venus предлага на жените решение за красива, нежна кожа като на богиня. Освен това Venus приготви съвети, специално за дамите за перфектно изглеждащи крака през летния сезон.

Как да прикрием излишните извивки
Най-трудно е да прикрием недостатъците около зоната на корема. Затова, ако ти се налага да го правиш запомни най-важното правило: избягвай да я подчертаваш. Без колани и комбинации от контрастни цветове (пола в един цвят и топ в друг, например). Избирай универсални материи и използвай аксесоар, насочващ погледа към друга част на тялото. Избирай якета, които се спускат свободно по раменете и рокли или туники, които могат да се комбинират с чорапогащник. Ако харесваш щампи,  избери малки щампи, които не са прекалено „крещящи“.


Как да направим краката си видимо по-дълги
Всяка жена мечтае за дълги и красиви крака, нали? Но какво да направим, когато природата не е била благосклонна към нас? Отговорът е прост: опитваме се да изиграем реалността. За първия трик са ти необходими чифт обувки на висок ток в телесен цвят и пола, малко по-къса от тези, които сте свикнали да носите или чифт къси панталонки. Изглеждайки по този начин, хората ще са удивени колко удивително дълги изглеждат краката ти. Друг простичък съвет от нас: използвай един и същ цветови нюанс за долната част на облеклото и обувките.


Как да постигнем ефект на дълга шия
В Япония, дългата и деликатна шия, се счита за символ на абсолютна красота. Тази мода не подминава и нас. Тъй като вратът не може да бъде подложен на операция или да бъде оформен с упражнения, трябва да се научим как да  измамим природата с помощта на дрехите. Тайната се крие не толкова  в елементите, които трябва да избираш, колкото в тези, които трябва да избягваш. Избягвай колиетата по врата (за предпочитане са дългите ) и блузите с висока яка. Носи косата си на опашка , на  кок или прибрана зад ушите. Избирай големи деколтета, а ако се налага да носиш риза, откопчай поне първите три копчета.