София – най-развитият, перспективен и забавен или най-големият, шумен и забързан град в България? Отговорът зависи от това къде живеете и работите. София на спокойствието и реда – такъв ще е отговорът, ако вашият дом е в Резиденшъл Парк София. Намира се съвсем близо до столицата и в същото време далече от нейната суета.



Сивотата на големия град бързо избледнява сред многото зеленина, сетивата ви се пробуждат с нова сила от прекрасната гледка от полите на Витоша. Природата е навсякъде около вас. Може да й се насладите с пикник върху прясно окосената, ухаеща на сутрешна роса трева, да покарате колело по лъкатушещите алеи или да потичате сутрин сред прохладата и тишината на пробуждащия се от песента на птичките ден.



Спокойствието ви е гарантирано и защото не е необходимо да заобикаляте коли и да се оглеждате непрекъснато. Те са паркирани в подземни гаражи. Няма прелитащи коли и изнервени шофьори. А за приятелите и роднините, които ви идват на гости, има допълнителни точно определени външни паркоместа. Охраната се грижи за спокойствието за дома и децата ви.

Сигурно си спомняте с носталгия за времената, когато бе възможно децата да играят навън до късно вечерта, без родителите да се притесняват какво се случва с тях? В Резиденшъл Парк София това не е спомен от миналото, а настояща реалност. Много млади семейства избират домът им да е именно тук, защото ценят високо красотата, сигурността и уюта на обграждащата ги среда и искат да осигурят на децата си щастливо и безгрижно детство. Дали на детската площадка, или на футболното игрище, дали на пейките сред зеленината, или край барбекюто – почивката и забавлението са гарантирани за малки и за големи.


Тук ще откриете и друга изключително приятна страна - разбирателство между съседите и сплотена общност. Тези отношения, превърнали се в рядкост напоследък, се възраждат в комплекса.



Инвеститорът Резиденшъл Парк София полага грижи не просто да въведе своите клиенти в техния нов дом, а да сбъдне мечтите и копнежите им по някогашния семеен уют.


Защото домът е не само място за живеене, а щастие и удовлетворение от направения избор.