Животът може да бъде вкусен, а понякога всичко, което трябва да направиш, е просто да протегнеш ръка, да го опиташ на малки хапки и да му се насладиш. Някои го наричат дегустация. Ние го наричаме един полезен начин да се увериш, че всичко, което носи наслада на небцето има място в живота ти.

И невинаги това означава да похарчиш много пари. От екипа на BILLA тази есен доказаха, че марковите продукти могат да са на по-добра цена. Затова и тяхната собствена марка BILLA поддържа някои от най-обичаните от поколения българи продукти. Кои са те ли? Спомнете си само - следобедна закуска и сандвич с няколко резенчета салам "Бургас"? Добрата стара класика, която помним от детството си, все още носи чара на забавните игри и филийките, грижливо опаковани от мама в онези розови твърди салфетки от миналия век... И изречението "Да имаш нещо за хапване, ако огладнееш в училище".

Днес на пазара може и да има над 20 вида салам, но добрата стара класика на резенчето "Бургас" все още е любима на нашенците. А вие кога за последно опитахте вкусен салам "Бургас"? Този петък и събота във всеки магазин на BILLA у нас можеш да опиташ салам "Бургас" с марката BILLA, за да се увериш в неговия балансиран вкус и приятен аромат.

Произведен в България, с висококачествени суровини по специална рецепта, варено-пушеният салам "Бургас" с марка BILLA е без глутен, а производителите му са специално селектирани.

2/3 от запитаните българи в сляп продуктов тест на Pragmatica, проведен в три града през август 2018 г., избират варено-пушения салам "Бургас" с марка BILLA като номер 1. Според специалното изследване 72% от запитаните българи предпочитат вкуса на салам "Бургас" BILLA пред този на други тествани водещи марки салам "Бургас".

Ще пазаруваш ли тези дни? Ако минаваш в петък или събота през най-близката BILLA, опитай от салама "Бургас" с марка BILLA. В петък след работа - от 17.00 ч. до 19.00 ч. и събота 11.00 ч. до 13.00 ч., имаш възможност да тестваш вкуса и качествата на салам "Бургас", както и на кравето сирене по БДС с марка BILLA.

Животът е вкусен. Просто трябва да се научиш да го опитваш. Може и на малки хапки - въпросът е да не правиш компромис с вкуса. Затова и от BILLA създадоха своята специална марка. Защото знаят, че добрият вкус не бива да означава компромис с качеството.