Ден преди eMAG Black Friday, който започва сутринта на 19 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 20.11.2021 г. или до изчерпване на количествата, подготвени за кампанията, платформата за електронна търговия разкрива още 6 от продуктите, включени шопинг събитието. Според проучване на Kantar* 7 от 10 българи от градското население планират да купят нещо на Black Friday, като над 20% от анкетираните са планирали бюджет за кампанията над 500 лв.

Тази година от платформата за електронна търговия са осигурили оферти за над 1,5 милиона броя продукти на склад от най-разнообразни категории – смартфони и джаджи, телевизори и HI-Fi аудио, малки и големи домакински уреди, ИТ и лаптопи, продукти за лична грижа и парфюми, автомобилни гуми и артикули за автомобили, стоки за дома, градината и хоби, играчки и продукти за бебета и деца, мода, спорт и други.

eMAG споделя предварително избрани Black Friday оферти, за да улесни своите клиенти в подготовката за кампанията. Сред тях са**:

  • Робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV, ReactiveAI, навигация LiDAR, 5200 mAH, автономия 3 часа, мoп, WiFi, черен – Black Friday цена 799,99 лв.
  • Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 4, 8-14 кг., 168 бр. – Black Friday цена 44,99 лв.
  • 2 x кафе на зърна Lavazza Gusto Forte, 1 кг. – Black Friday цена 25,98 лв.
  • Парфюмна вода за жени Calvin Klein Euphoria, 100 мл. – Black Friday цена 55,99 лв.
  • Безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i, Ceramic White – Black Friday цена 85,99 лв.
  • Кафеавтомат De'Longhi Magnifica S ECAM22.112.B, 1450 W, 15 bar, 1.8 л, черен – Black Friday цена 449,99 лв.

Напомняме, че броят на предлаганите продукти е предварително определен специално за кампанията и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. За удобно потребителско изживяване и бързо поръчване на Black Friday, 19 ноември, eMAG препоръчва на клиентите:

  • Да инсталират мобилното приложение на eMAG и да активират известията, за да разберат кога започва Black Friday 2021;
  • Да запазят своята карта в акаунта си, за да правят поръчки сигурно и бързо;
  • Да запазят любимото си място за доставка, за да могат лесно и удобно да вземат поръчките си;
  • Да си подготвят списък с любими продукти.

Новите клиенти на платформата могат лесно да регистрират акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват интерактивното ръководство, достъпно за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.

Гъвкави решения за плащане

За да могат да закупят желаните продукти без напрежение за личния бюджет, клиентите на eMAG ще имат на разположение гъвкави опции за плащане: те могат да изберат да плащат с дебитна или кредитна карта, да се възползват от безлихвени вноски с онлайн одобрение, като тази опция ще се предостави известно време след започване на кампанията. Освен това тези, които използват своята кобрандирана кредитна карта eMAG за пазаруване, ще получат удвоени бонус точки.

Още една изненада е „Плати с Visa и спечели“. В томболата с награди може да се включи всеки, който в периода на кампанията Black Friday 2021 на eMAG плати своите поръчки за минимум 25,00 лв. с карта Visa. Всяко плащане онлайн с карта Visa по време на eMAG Black Friday носи допълнителен шанс за награди, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез номерата на поръчките. Наградите са:

  • 2 бр. iPhone 13
  • 2 бр. Smart часовник Apple
  • 1 бр. телевизор Samsung
  • 1 бр. лаптоп Apple MacBook

Пълните правила на томболата ще откриете тук.

*Националното представително проучване е проведено от Kantar Румъния по поръчка на eMAG сред 1008 респонденти на възраст между 18 и 55 години, живеещи в цялата страна, в периода 19-31 октомври 2021 г.

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Посочените Black Friday цени ще са видни и актуални, започвайки на 19.11.2021 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.