В разгара на топлия сезон Samsung подарява на българските дами възможността да изваят красиво тяло за лятото, докато се наслаждават на кулинарни изкушения. На помощ идва... фурната на пара, която приготвя нискокалорична, но вкусна храна. В същото време тя поема и част от домакинските ви задължения.

Под пàра
Опитите в лабораториите на Samsung доказаха, че фурните на пàра приготвят по-хрупкави, меки и сочни ястия. Впечатляващите резултати се дължат на факта, че пàрата позволява влагата да остане в храната. А системата с двойна пàра на  Samsung FQV 313 Т допълнително намалява времето за нагряване и придава още по-добър вкус. Освен че става готова изключително бързо и придобива невероятен вкус, любимата ви храна става и много полезна, защото именно пàрата предлага здравословен начин за печене и готвене, като предотвратява изсушаването й.

Повече пàра, по-малко калории
Готвенето на пàра намалява мазнините, солта и калориите, като в същото време съхранява полезните хранителните вещества на продуктите. Samsung FQV 313 T е сред малкото фурни на пазара, които комбинират стандартна фурна и фурна на пара в едно. В работен режим на стандартна фурна тя достига до 230 градуса, а силното нагряване на храната води до извличане на мазнините и солта от ястието.

Починете си, докато готвите
Samsung FQV 313 Т ще ви впечатли и с функцията Автоматично меню. Вместо да правите предположения за времето и температурата на приготвяне, просто изберете меню и натиснете бутона... и нека готвенето започне. Комбинираната фурна на Samsung ще свърши всичко останало вместо вас.

Повече място за вас
Изхвърлете излишните уреди и освежете интериора с практичните и стилни аксесоари от новатора в кухненското оборудване Samsung. Като за начало освободете място за компактната комбинирана фурна с пàра Samsung FQV 313 Т. Тя ще направи живота ви не само по-лесен, но и много по-вкусен. С капацитет 30 литра и 24-инчов диагонал, Samsung FQV 313 Т е идеално решение за приготвяне на деликатеси за здравословна и балансирана диета.

Още за фурната разгледай тук.