.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мистичното незалязващо слънце на Финландия оживява в центъра на София

| преди 25 седмици
Finlandia Vodka
От 20 до 25 април ще имате шанс сами да контролирате и наблюдавате уникалния природен феномен „Midnight Sun”

Какво означава мистериозният природен феномен „незалязващо слънце“, как плаващият лед оформя кристалната водка и кои са останалите елементи, вдъхновили новия дизайн на Finlandia? Това ще научим на събитието Elements of Finlandia, в което ще оживее мистичният дух на финландската земя.

Тази година Finlandia Vodka идва на българския пазар с нова, вълнуваща форма, която отразява необикновения характер на скандинавската страна. Това е и поводът за събитието, което ще ни потопи в тайнствената скандинавска атмосфера с три интерактивни инсталации. Всяка от тях е посветена на елементите, вплетени във вкуса и новата бутилка на водката — Luonto (Природа), Tislaus (Дестилация) и Muotoilu (Дизайн).

Finlandia Vodka

От 20 до 25 април ще имате шанс сами да контролирате и наблюдавате уникалния природен феномен „Midnight Sun” — мистичното незалязващо слънце, което не слиза от хоризонта през арктическите бели нощи за цели 72 дни. Ще можете да видите, докоснете и усетите формата на ледената вода по кристално чистите фински глетчери и да направлявате дестилационния процес в интерактивна инсталация.

„Elements of Finlandia“ ще ви очаква на площад "Света Неделя" 5 от 20 до 25 април в компанията на оригинални коктейли и атмосферична музика. Входът е свободен, а събитието ще бъде отворено за посетители всеки ден от 18 до 22 ч.

 #ElementsOfFinlandia

https://www.finlandia.com/bg/

https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaBG/

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?