.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Любимите моменти на момичетата

| преди 2 години
Бейлис
Или от какво никога не трябва да се отказваш....

„Нямам нищо против мъжкия свят, стига да остана жена в него” – казва Мерилин Монро преди повече от 50 години. А ние все още я намираме за страшно привлекателна и доста мъдра.

И нима силните, независими жени трябва да се откажат от женската си природа и да спрат да се глезят? Съвсем не - би казала Норма Джийн, а ние напълно ще се съгласим. Защото е време да спрем да се извиняваме за желанието си да се отдаваме на удоволствие, когато ни се прииска.

Наистина ни трябват онези наши женски моменти, в които просто разглеждаме модни списания, търсейки поредното ново вдъхновение. Понякога сме заедно с момичетата и това е всичко, от което имаме нужда. А понякога просто похапваме вкусен десерт на дивана вкъщи, гледайки романтична комедия. Друг път щастие е да отделим малко време за маникюр и следобедно лате.

Вдъхновен от специалните моменти на „едно момиче в един мъжки свят“, Дейвид Данд посвещава кариерата си на това да създаде вкусно и луксозно питие, с което жените по света да отбелязват всеки повод на наслада и удоволствие. Така през 1974 година се ражда най-популярният ирландски ликьор – Baileys. Защото по-приятно от това да си жена, е да си жена с чаша изкусително питие.

A Baileys е вместо десет. Baileys е за заслужена почивка. Baileys е за празник. Baileys е за следобедното лате. Baileys e за приятелки. Baileys e за силни, независими, очарователни дами, които умеят да се наслаждават на живота си и ценят специалните моменти в него.

Ти решаваш кога е твоето време за наслада. A за да направиш приятното още по-приятно, можеш да участваш в новата игра „Baileys Моменти“ и да спечелиш изящни обувки Кристиян Лубутен (Christian Louboutin) или сет за грим.

Играй тук: www.baileysgifts.bg 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?