С настъпване на астрономическото лято няма как да отречем, че единствената ни мисъл е  за почивка на морето. Броим дните до идването на мечтаната отпуска.  А резервирахме ли вече? Не? Тогава нека започнем с избора на дестинация.

Търсим в различни сайтове, заливат ни с какви ли не оферти, тур агентите ни предлагат всякакви комбинации. Но всъщност кое е най-важното за една добра ваканция? Широка плажна ивица, чисто море, шезлонг, чадър и добър хотел на нашето Черноморие. И всичко това на изгодна цена.

Сега нека разгледаме опциите. Ако се организираме, в момента можем да резервираме

почивка в курортен комплекс "Албена” за юли, не само на много добри цени, но имаме възможността да изберем между настаняване - легло със закуска, пълно изхранване или традиционния "Ол инклузив”.

Едно от големите предимства на курорта е, че децата до 12 години (ненавършени) се настаняват безплатно, предлагат ни  два шезлонга и чадър също безплатно, а таксата за влизане в курорта, ако сме с кола е 5 лв, но еднократно за целия престой, така че практически плащаме само за легло и храна.

Най-ниските цени в комплекса са за хотел "Кардам и Лора",

който предлага легло и закуска на цени от 15 лв. и 23 лв. на човек и все още има свободни места.  Хотел "Доростор” за 31 лв. на същото настаняване, а в "Амелия” за пълно изхранване ще платим 63 лв. "Ол инклузив" можем да резервираме в хотелите "Алтея” и "Панорама”, където цените за човек на ден започват от 50 лв.

За тези, които не изберат "всичко включено в цената”, Албена предлага много добри ресторанти с разнообразна кухня – като мексиканска, гръцка, френска, италианска. Така ще можем да бъдем на българко море, но вечер или на обяд да се пренасяме до различни дестинации, превръщайки ваканцията си в интернационална. Между другото, в мексиканския ресторант „TEX-MEX”  пеят истински мариачи, с които можем да се снимаме, да слушаме оригинални мексикански песни и страхотното изпълнение на български на песента “Besame Mucho”.  Очарователно!

Следващата вечер отдаваме на гръцката култура

и ресторант "Калиопа”. Намира се на плажа на Албена. Има оркестър на име "Елада”, който изпълнява традиционни гръцки песни. Прясна риба, узо и красив залез влизат в архива със снимки от нашата ваканция.

И така, продължаваме кулинарна си разходка всеки ден в различна страна, което кой друг курорт, освен Албена, може да предложи?

Няма да разкриваме всички възможности

Нека остане изненадата. А след чудесната и незабравима почивка в Албена, ще споделим впечатленията си на страницата на курорта във Фейсбук >>>.  Можем да звъннем и в кол центъра 0 700 12 110 или да напишем писмо, което знаем, че ще бъде прочетено и оценено. Защото в Албена, както във всички добри и реномирани курорти, се интересуват от обратната връзка с клиента. Убедете се сами.

А сега си пожелаваме приятна почивка  и една незабравима ваканция в Албена. За повече информация посетете уебсайта на курорта тук >>>