Най-удобните обувки на земята са маратонките. С тях, ежедневието е повече от комфортно. Отмятате задача след задача, обути в съвършен комфорт. За радост на всички дами, дизайнерите на спортни обувки отдавна са осъзнали, че на дамите им трябва комфорт и затова създават дамски сникърси за всяко облекло и повод - дори и за по-елегантни събития.

Джинси или панталон със сникърси

Супер актуална визия за всеки един момент. Спортните обувки са най-добрия приятел на джинсите. Заедно те са тандем, с който няма как да сбъркате. За по-лежерна визия за поводи, които не задължават към по-елегантно облекло, спокойно можете да заложите и на по-ефектни дизайни дамски сикърси. В пурпурно, фуксия, бебшко розово, с щампи, бродерии, с по-спортно излъчване, комбинацията с джинси е винаги успешна. При комбинирането на дамски сникърси с панталон, изборът зависи от панталона. Ако е изчистен, карго, спортен можете да си позволите по-ярък модел обувки. За тези с по-строга визия, включително като част от костюм със спортно-елегантно излъчване, изберете класически бели сникърси. Не само ще изглеждате добре, но и ще се чувствате прекрасно и удобно. Супер шик решение е и аутфитът кожен панталон с маратонки.

Рокля и маратонки

Роклята е супер женствена дреха, с която всяка дама се чувства елегантна. Добавя усещане за лекота и въздушност, което чудесно допълват удобните дамски сникърси, с които можете да извървите километри, без умора. Разбира се, за да получите впечатляваща като визия комбинация рокля и кецове, трябва да изберете правилната рокля и правилните кецове. За невисоките дами, препоръчително е да избират по-олекотени модели сникърси. По-обемните дизайни правят краката по-къси, което не е в услуга на цялостното впечатление. Комбинацята от дълга рокля и сникърси пък, е най-подходяща за стройни дами с дълги крака. Комбинацията от спортна или спортно-елегантна рокля с дамски сникърси е супер удобна за ежедневието. Избягвайте комбинирането на женствени вечерни рокли с дамски сникърси. Ако търсите удобство и не искате висок ток - по-добре изберете балеринки.

Снимка: Getty Images

Шарени или изчистени модели сникърси да изберете?

Верният отговор е в това, с какво ще ги комбинирате и къде ще ги носите. На разходка или за свободното си време с приятели, можете да изберете да изразите своята индивидуалност с пъстри модели, масивни, лъскави, в ярки цветове, с щампи. Изберете модел, който отива най-точно на усещането ви за стил и характера ви, добавете любимите си джинси и сте готови за деня.

Изчистените модели и тези със залепване, а не връзки, резонират отлично с по-елегантни визии. Можете да ги носите примерно в офис с по-лежерен дрескод, като добавите блейзър. Спортните маратонки пък, са за моментите, когато ви очаква наситено с предизвикателства ежедневие. Удобни са за пътуване, комфортно придвижване, дълги разходки. Отиват си и с изчистени модели кожени панталони и джинси, освен с традиционните спортни долнища.

Какво още да имате предвид?

Изберете ярки дамски сникърси, изчистени модели, спортни модели и ги добавете в гардероба си - за да сте подготвени за всеки повод. Любими дизайни на световни брандове можете да откриете задно с дамски дрехи онлайн на MODIVO. Не забравяйте да носите сникърсите с къси чорапи, които не се показват над обувката и оставете малко разстояние между панталона или джинсите и обувката.