Когато жената е доволна, къщата се пръска от щастие по всички възможни шевове. Твърдението не подлежи на никакъв коментар, тъй като е проверено неведнъж във времето – от мъжете, от децата, от свекървите и прочие. Пробвайте да говорите с недоволна жена. Не знаем дали изобщо ще успеете...

Сещате ли се обаче по колко начина жената може да бъде доволна? Ако мъжът й е изчистил вместо нея или е сготвил вечеря? Да. Ако децата й са си подредили стаите прилежно и без излишни уговорки? Да. Ако свекървата е взела решение да не си вре носа в отношенията между сина й и снаха й? О, да!

Ние обаче имаме един отговор, който ще ви накара да вдигнете и двете ръце в знак на съгласие. И мъжът, и децата, и бабите дори ще се съгласят. Готови ли сте? Изгодният шопинг и подходящо подбраните продукти на половин цена! Към всичко това добавяме локацията на изгодните продукти – BILLA винаги е наблизо!

Всяка жена би била доволна да напазарува за децата и мъжа си на половин цена: звукова четка за зъби за деца и тример.

Всяка жена би била доволна да напълни дома си с полезни електроуреди на половин цена: пречиствател за въздух, ютия, кафемашина, блендер.

Всяка жена би била най-доволна да се поглези на половин цена с нови: звукова четка за зъби, сешоар, фотоепилатор.

Вече ви заинтригувахме, нали? Най-новата кампания на BILLA и Philips ще зарадва цялото семейство с подбора на продукти и възможността за закупуването им на половин цена. За всяко пазаруване над 10 лв. получавате бонус точка, с която може да купите изброените продукти по-горе с 50% отстъпка.

И не забравяйте - щом мама е щастлива – всички са щастливи.
А мама сее щастие навсякъде, защото Била е наблизо!